Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hedeflerimiz ve Biz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedeflerimiz-ve-biz/)
-   -   kendın olmak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedeflerimiz-ve-biz/623129-kendin-olmak.html)

ecenur27 04-07-2013 01:45 AM

kendın olmak
 
slmlar dostlar bgun sıze hepımızın aşina oldugu ama bır turl gercek kendımız olamadıgımız kondan bahsetmek ıstıyorum duruma ve kosullara gore kendımız oldugmuzu zannettıgımız seyler gercekten bızımı ıfade edıyor ıcsellıgımızın dıygularımızın onunun kapandıgı agırlıklı sosyal yasantımızda kendımız olmak ıcın ne yapmalıyız.bu konuda samımı gorus ve dusncelerınızı almak ıstıyorum. bu sıteylede ılgılenmemın gercek nedeı bu emeklerıne ugrasılarına sonsuz tesekkr edıyorm brada sızlerınde ben gıbı gercek kendınız olmak ıcın bu sıtede oldugunzu dusunuyorum.lutfen bana dısardakı etıketlerden bahsetmeyın.ınsanı kamıl nedır nasıl olunur bunları sızlerden dymak ıstıyorum tesekkrler

bird of paradise 04-07-2013 09:54 PM

Cevap: kendın olmak
 
Bana göre yapılması gereken en önemli şey farkında olmaktır ve anladığım kadarıyla sen kendinin farkına varmışsın. Zihnimizin işleyişinin farkında olduğumuz an siz zihin olmaktan çıkarsınız. Uzaktan gözlemleyen bir tanık, bir gözlemci olursunuz.

Farkındalığımız arttıkça yaşananlar arasındaki kendimizin daha fazla farkına varırız. Zihnimiz daha çok farkında oldukça, düşünceler arasındaki boşluklar büyür, işte o zaman kendi saf tertemiz halinle. kendinle olursun. Sözcüklerle anlatılamayan özün huzuruyla kendin olmanın hazzını yaşayabilirsin.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...un-gizemi.html


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.