![]() |
Cevap: Asla Vazgeçmeyin Animasyonlu Bence güzel olan karşıya ulaşma mücadelesi, karşıya ulaşmak değil. Karşıya ulaştıktan sonra hayatın ne anlamı kalır ki? |
Cevap: Asla Vazgeçmeyin Animasyonlu Ooo çok derin bir söz. Ama haklısın hep öyle olmuştur. Elde etmek istediğimiz her şeyi elde ettikten sonra hep bir başka şeye gözümüzü çeviriyoruz. Bunun sonu yok. Ama mücadele güzel olsa bile amacına, isteğine kavuşma da güzeldir. |
Cevap: Asla Vazgeçmeyin Animasyonlu ben bir şeyi istiyorsam ona ulaşmak için büyük çabalar sarfetmiş zaman harcamışsam sonunda istediğimi elde etmiş olmayı isterim yoksa koştur koştur nereye kadar.boşa kürek çekmiş olmak insanda istek bırakmaz. |
Cevap: Asla Vazgeçmeyin Animasyonlu Yaşam sadece, eğer hala kusurlu olan ve mükemmel hale getirilmesi gereken bir şey varsa, var olabilir. Yaşam kusurluyu mükemmel yapmak için çabadır. Yaşam çirkini güzel yapmak için tutkudur. Yaşamın var olması, büyümeye ve akmaya devam etmesi için mükemmel olmayan birşey şarttır... (OSHO) |
Cevap: Asla Vazgeçmeyin Animasyonlu Yaşamın bu hallerini çok seviyorum cansuyu'm. :) |
Cevap: Asla Vazgeçmeyin Animasyonlu Çok güzel bir animasyon kesinlikle. Bende animasyon filmlerine sardım bu ara. Şu listeden en iyi animasyon filmlerine bakıp izliyorum. Göz atmanızı tavsiye ederim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 AM. |