![]() |
SECRETTEKİ KAYIP PARÇAYI BULMAYA DOĞRU secretin filmini ya da kitabını bütünüyle inkar etmek yanlış film eksikLİKLER VAR o eksiklikleri anlatmaya çalışacağım şimdi bu konuda size açıklayıcı olması için örnekler vermek istiyorum. secret filminin anlatmak isteyipte anlatamadığı olay şu ben bunu formüle ettim istediğini gerçekleştirmek=gevşe+ istediğini elde etmeyi engelleyici geçmişteki negatif anıları düşünce ve inanışları temizle+isteğini olmuş gibi hayal et+olmuş gibi hisset+gün içinde kendini olumlu hisset ve olumlu düşün ve sahip olduklarına şükret+akışa bırak+sezgilerini dinle+ve sezgilerin doğrultusunda harekete geç işte tam formül bu şimdi iyice açıklayalım..... bi kere istediklerimize iki şekilde ulaşabiliriz:bir bilinen yöntem çalış ve kazan örnek kişisel gelişim kitaplarında çokça örneği bulunan albay sanders örneği elindeki tavuk tarifini satabilmek için 1009 lokanta gezmiş....bu azim yolu peki albay sanders çekim yasasına göre davransaydı ne olurdu formülde yerine koyun...düşündü..inandı hissetti ve işte burası çok önemli sezgilerini dinledi ve içindeki ses doğrultusunda hareket etti ve girdiği 2. ya da 3. lokantada istediği tarifi sattı böyle olabilir başka bir alternatifte şöyle çekim yasasında şu çok önemli amacınız para kazanmak ise buna giden yolu düşünmeyin sadece sonucu hayal edin belki sanders secrete uygulasaydı tavuk tarifi satarak değilde bir iş adamıyla tanışıp ya da bir yarışmaya katılıp bu parayı kazanacaktı hangi yoldan gideceğini ise sezgileri belli edecekti...birde son olarak filmle ilgili yaratan sizsiniz gibi ifadeler elbette doğru değil...birde bu formülü tasavvuf odağına yerleştirin İşte secretin kayıp parçaları bana göre bunlar sorularınız varsa çekinmeden sorun beraber sırrı çözmeye çalışalım YAZAN:keops |
Ynt: SECRETTEKİ KAYIP PARÇAYI BULMAYA DOĞRU Merhabalar benim bir sorum var bu konuyla ilgili yani şu anki deneyimlerime göre; Zenginlik, para, sağlık,.. gibi şeyleri kendimize çekmemiz daha kolay fakat ilişkilerde sanki daha zor oluyor gibi geliyor bana.Yani mesela ailemiz, arkadaşlarımız, sevgilimiz ile ilişkilerimizi güzelleştirmek, varolan sorunlarımızı çözmek ve bu kişilerle ilişkilerimizi isteklerimiz doğrultusunda rayına oturtmak için bu çekim yasasını kullanmak bana biraz zor geliyor. Siz ne dersiniz acaba bu konuyla ilgili? dusun |
Ynt: SECRETTEKİ KAYIP PARÇAYI BULMAYA DOĞRU ailende ilişkin kiminle bozuksa ona, onu sevdiğini bildiren bir mektup yaz, her akşam odana çekil ve bu mektubu oku..on dakika falan..bak bakalım ilişkin nasıl düzelecek..ben annemle olan ilişkimi düzeltmeye çalışırken bu yöntemi kullandım..bir çeşit telepati kuruyorsun.bu şekilde..dene istersen..sevgiler |
Ynt: SECRETTEKİ KAYIP PARÇAYI BULMAYA DOĞRU Alıntı:
|
Ynt: SECRETTEKİ KAYIP PARÇAYI BULMAYA DOĞRU bu arada söylemeyi unuttum size annemler artık benimle birlikte yaşayacaklar! çok heyecanlıyım.merak ediyorum nasıl anlaşıcaz anlaşabilecekmiyiz?kuşak çatışması ne boyutta yasanır? 12 yasımdan beri hiç öle uzun süre birlikte olma sansımız olmamamıştı.merak ediyorumve diyorum ya çok heyacanlıyım .onlarla sorun yasadıgımda eminim bu yönteme bas vurucam :D |
Ynt: SECRETTEKİ KAYIP PARÇAYI BULMAYA DOĞRU Gerçekten işe yarar mı acaba blissy Sanırım hemen bugün deneyeceğim bunu...Sadece sevgimi anlatacağım bir mektupmu yazmalıyım acaba yani bu sorunların çözülmesine, bazı şeylerin iyiye gitmesine yardım edermi?Arkadaşımızla ilişkimizide bu şekilde düzeltebilirmiyiz? dusun Bu arada çok teşekkürler sapkal89 blissy |
Ynt: SECRETTEKİ KAYIP PARÇAYI BULMAYA DOĞRU Başkalarıyla iyi geçinmek için ya başkalarının hoşuna gidecek modele bürünürsünüz yani onun istediği insan olursunuz Ya da onun sevmesine çokta aldırmadan kendinizi geliştirmeye devam edersiniz ve hergeçen gün daha başarılı sağlıklı ve mutlu bir birey olursunuz ve o kişilerde sizin bu çoşkulu halinizden etkilenerek size çekilirler.... |
Ynt: SECRETTEKİ KAYIP PARÇAYI BULMAYA DOĞRU bence biriyle iyi geçinebilmek için en önemli şey o kişiyi gönülden sevmen. sen seversen o da seni sever. biliyorum bu platonik aşk görüşüne ters düşüer ama bence normal insan ilişkilerinde böyle. sen seversen sevilirsin. bir de Sır ra göre eğer seversen, yani sevgi frekansı yayarsan seni seven insanları kendine çekceksindir muhakkak. |
Ynt: SECRETTEKİ KAYIP PARÇAYI BULMAYA DOĞRU farkında olup gelişmeye çalışan biziz..bir kişinin davranışlarının değişmesini istiyorsan önce kendin değişmelisin diye öğrettiler..inandık..ayrıca ilişkimizi düzeltmek istediğimiz kişiler bizim sevdiğimiz insanlar..duygularımızla davranışlarımız aynı paralelede olmadığı için bize güvenleri yok..annemle 40 yıl boyunca yaptığımız mücadelede ilk yorulan ve bilinçlenen ben oldum..o değil..o zaman öğrendiğimi uygulamak bana düşer diye düşündüm..ve çok iyi yaptım..ben değişmedim geliştim diye düşünüyorum..veya böyle düşünmek işime geldi kimbilir ama bugün anacığımla olan ilşkime bakınca yaaaa ben çok akıllıyım diyorum..öyle uzun uzadıya özürler falan dilemeden..( özür dilemekten nefret ederim...hem benim anamdan özür dilediğin anda bakalım bir daha yapacakmı diye anında nazi konrolune alınır insan..zooor kardeşim zoooor) bu yöntem kolayıma geldi işede yaradı..allahtan anacığımın antenleri hassastır...anında algıladı..çok şükür yarabbiiim.. |
Ynt: SECRETTEKİ KAYIP PARÇAYI BULMAYA DOĞRU bir de şöyle yapabilirsin mesela. aranda problem olan insanların beğendiğin özelliklerini bir liste yapabilirsin. göreceksin ki bi sürü özelliği çıkacak ortaya takdir ettiğin. onu düzenli aralıklarla oku ve farkedeceksin ki o insana karşı tavır ve tutumun da değişiecek. seninki değişince onunki de değişecektir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:40 PM. |