Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hedef Ön Hazırlık (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedef-hazirlik/)
-   -   Herkese Merhaba (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedef-hazirlik/624187-herkese-merhaba.html)

newguy 09-06-2014 06:26 AM

Herkese Merhaba
 
Öncelikle tek başlıkta kendimden bahsetmek istediğim için konumu yanlışma bölümüne açmadım. Uygun yerde değilse taşıyabilirsiniz.

Herkese Merhaba Ben NewGuy
Belki pek çok insan içi küçük ama benim hayatımı bu dönemde çok bunaltan olaylar içerisindeyim. Amacım Sizlerden fikir almak. Yazacağınız herşey benim için değerli.

Ben 20li yaşların ortasında üniversite eğitimini 6.yıla uzatmış biriyim. Aynı zamanda aşırı kiloluyum. Fakat kilolarım hiç bir zaman bana bir engel olmadı. Üniveriste yıllarımın başında edindiğim kız arkadaşım da bunu sorun etmedi ve ben her zaman olduğu gibi kilolarımın üzerine kilo ekledim. Şu sıralar 4 yıllık ilişki sonucunda kız arkadaşından ayrılmış, okulunun 1 sene daha uzadığını ailesine söyleyecek cesareti olmayan, ya 2-3 aydır asosyallik denizinde bu bunaltılardan dolayı yüzen biriyim.
Sorunlarım kilolarım dışında belki çok büyük sorunlar değil ama içimde büyüttükçe büyütüyor kendime ızdırab ediyorum. Ayrıldığım kız arkadaşımla her şey o kadar güzel durumdaydıki bir anda gelişen olaylar bizi bu duruma getirdi. Okul desen ayrı dert. Bunların içinden çıkamaz duruma geldim.
Kız arkadaş konusu her ne kadar düşünüyor olsam da kesinlikle kapanmıştır. O konuda herhangi bir öneriye açık değilim yenisini edinmek dışında 12389
Fakat diğer konularda her türlü önerinize açığım.
Pek çok kez düşündüm bunları birileri ile konuşup bir çözüm bulmayı ama çevremde derdi tasası olmayan pek insan yok. Ve mizacım gereği böyle şeyleri pek kimseye açamam. Sanal ortamın verdiği güvenle bir kaç kez Blog vs tarzı yerlerde derdimi yazarak anlatmak istedim ama oda reklamını yapmayınca pek bi işe yaramadı:)
Şimdilik bu kadar yazayım. Umarım bu gece aldığım kararları uygulayabilir. Ve sizlerle de paylaşa bilirim.

Çorak 09-06-2014 08:19 AM

Cevap: Herkese Merhaba
 
Öncelikli olarak şunu bilmeni isterim ki, hayat öyle 3-5 yıldan ibaret değildir. Sen 6 ya uzatmışsın, 8 yıldır okuyanı biliyorum hala da devam ediyor :) Kız arkadaştan ayrılmak kadar kötü bir şey olmaz seviyorken... Hatalıysan zaten ağzını bile açma hocam :)
Sana en büyük tavsiyem şu olacak, aynaya bak ve kendine dürüst bir insan olacağım diye söz ver her şeye rağmen dürüst olacağım de... Ailene yalan söylemek yerine gerçeği olduğu gibi anlat... Onlar seni herkesten daha iyi tanırlar, kızarlar vs ama yardımcı olacaklardır. Gerçekten kendini biraz da şımart bence. Git bir şeyler yap, eğlen ... GERÇEKCİ OL!!!
Bu sensin ve bu dünyada bunun anlamını bul... En kısa zamanda ;)

newguy 09-06-2014 12:31 PM

Cevap: Herkese Merhaba
 
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Aslında o konuda hatalı olduğumu düşünmüyorum. Şöyle ki 4 yıla yakın bir ilişkimiz oldu ve ben neredeyse 3.5 yılını kaprisli çekilmez söz dinlemez biri olarak geçirdim kavga dövüş devam ediyorduk. Daha sonra yaşadığımız bir olay sonucunda artık kapris naz yapacak yaşı geçtiğimi biraz daha sevdiğime yakın olmayı seçtim. ve bu ters tepki yaptı sanırım. Benim için herhangi bir sorun yoktu ama o benim için çok sorun deyip durdu. neden değiştin falan hesabı.. Ben ilişkiyi göze alıp değişmeyi başarmışken, o eski günleri unutup zamanı yaşamayı göze almadı. 1 ay boyunca sürekli eski konular içinde boğulduk.Ve Olan oldu.
Aile konusunda da ailem ki özellikle babam çok ters insandır. Bende azıcık ona çekmişim gülerim ama çıkışlarım çok abartılı olur. Çıkış yapmaktan korkuyorum açıkcası. Onun söyleyeceklerini hazmedememekten.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.