Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hedef Ön Hazırlık (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedef-hazirlik/)
-   -   sizce geleceğin mesleği ne ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedef-hazirlik/623266-sizce-gelecegin-meslegi-ne.html)

shadow_walker_ 20-08-2013 10:48 PM

sizce geleceğin mesleği ne ?

selamlar ..

arkadaşlar bu konuda tartışmak istediğim sizce geleceğin mesleği ne olabilir ? günümüzde teknoloji çok hızlı bir şekilde gelişmekte .. 10 sene önce cep telefonları yokken şimdi akıllı telefonlar olarak karşımızdalar .. bu hızlı gelişim sürecinde bir 10 sene sonrasını bilmek tahmin etmek zor olacaktır .. bir kez daha şansınız olsaydı üniversite olarak hangi bölümü okurdunuz ? ben üniversite okudum bitti sayılır fakat yeniden şansım olsa bu sefer istediğim bölümü okurdum .. şu an ki mezun olacağım bana çok ters bir bölüm .. ve de sizce üniversite okumanın yaşı nedir ? gerçi yaşı yoktur ama belli bir yaştan sonrada iş bulmak güçleşiyor .. en fazla 30-32 işe girme yaşı .. bana göre bilişim ve şehircilik ( şehir planlama gibi bölümler ) en fazla tercih edilen bölümler olacak .. bir beyin fırtınası yapalım ve bakalım ne gibi sonuçlar ortaya çıkacak ..

maviinci 21-08-2013 10:15 AM

Cevap: sizce geleceğin mesleği ne ?

bilişim sektöründen yana oyumu kullanıyorum ben

nefes_almak 21-08-2013 11:01 AM

evet bilişim kesinlikle açık ara önde olacaktır.
çünkü bu devirde cep telefonu bile kullanmayı bilmeyen insanlara artık ekmek yok.
telefonlar bilgisayarlar eskiden birer araç olarak görülürken şimdi neredeyse bizim bir organımız ve ayrılmaz parçamız gibi oldu. bu yeni organlarımızı kullanmayı bilmezsek artık hayatta tutunamıyoruz. elini ayağını kullanmayı bilmemek gibi birşey oldu artık bunları kullanmayı bilmeyenlerin hali.
yakında yeni nesil çocukların ellerinde cep telefonlarıyla beraber yapışık doğmaları da yakındır. girlhaha
şu anki aile büyüklerimiz yeniden bir işe girmek istese hiç şansları yok diyebilirim.çünkü yeni teknolojiden bihaberler. acı ama gerçek.

seniha. 21-08-2013 11:10 AM

bence alternatif tıp ve bilişim.psikologlara rağbet azalacak. kuantum,reiki gibi,bioenerji oluşumlar değer kazanacak.sağlık alanında da hacamat,sülük tedavisi, bitkilere ilgi gittikçe artacak.

Janer 21-08-2013 09:50 PM

gelecegin meslegini kestirmek zor. çünkü yarin yasanacak bir gelisme herseyi degistirir. ama olmeyecek alanlar icin yorum yapacak olursam. isletme olmez.

çekim yasası 23-08-2013 07:49 AM

Arkadaşların yazdıkları mesleklere katılıyorum ve eklemek istiyorum telkin cd, psikoreterapi psikolojik sorunları davranış terapisiyle tedavi etmek çok hoş bence, ilaçsız tedavi yapan tıp hekimleri daha revaçta olacak, diyetisyenlik, spor hocalığı plates yaptıranlar favorimgulensmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:30 PM.