Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hedef Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedef-gunlugu/)
-   -   Yollar ve Seçim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedef-gunlugu/619614-yollar-ve-secim.html)

Işıldayan Safir 28-08-2011 05:23 PM

Yollar ve Seçim
 
Bakalım hayatın içinde hangi yollara gireceğim. Hangi seçimlerle yaşamımı şekillendireceğim.

Şimdilik bilmiyorum. Bu zamana kadar yaptığım birçok seçimden memnun olmadığımı söyleyebilirim. Uzun vadeli sonuçlarını görmek pek hoşuma gitmedi çünkü.

En çok istediğim şeylerden biri kararlı olmak ve ertelememek... Zaten sıkıntısını yaşadığım konuların temelinde bunlar var. Yıllardır ertelediğim bir konuda bu sene adım atacağım ve bu konuda kimseye soru sormayacağım. Kimsenin fikrine gerek yok artık.

İşle ilgili beklediğim bir haber var. O olursa yolum değişecek. Yaşadığım şehir değişecek ve hayatımda birçok şey değişecek. Neler olacağını tam olarak bilmiyorum. Bunun yanı sıra birçok başvuru yapmaya devam ediyorum.

Olmadığı takdirde yine oldukça bol vaktim olacağı için sertifikalı bazı eğitimlere başvuracağım. O eğitimleri seçtim bile. Oldukça yararlı olacaktır. Bunun yanı sıra Kpss kursuna yazılacağım. Ancak 2 arkadaşımla aynı kursa yazılmayı düşünüyorum. Ekip çalışmasının çok verimli olduğuna inanıyorum. Bu kişiler beni destekleyecek kişiler olacaktır.

Yazılmayı düşündüğüm Kpss kursu gk gy den ibaret olacak. Kesinlikle ve kesinlikle alan bilgisi için dershaneye gitmeyi düşünmüyorum. Milyarlarım olsa dahi bunu yapmam. Evde kendi isteğimle çalışırsam çalışacağım. Alan bilgisine kolayca hazırlanmak için de kafamda bir seneryo var. Onu paylaşmayacağım. Bana kalsın.

Bale konusunda herhangi bir fikrim yok. Baleye devam etmeyi çok istiyorum. Ancak işe girersem bu mümkün olmayacak. Öbür ihtimalde de zor görünüyor. Çünkü masraflarım artacak.

Neler olacağını yakında göreceğim. Allah yardımcım olsun.

Işıldayan Safir 24-12-2011 11:47 PM

Cevap: Yollar ve Seçim
 
Vaavvv...

Buraya yazdığım şeyleri yaptığımı görmek beni sevindirdi. Üniversiteyi bitirmemin üzerinden vakit geçti baya. Zaten lisans mezunu olduğum için tekrar üniversiteye gitme kararım için ne gerek var gibi cümlelerle karşılaştım. Birçok şey gibi bu da ertelediğim ve pişmanlık duyduğum konulardan biriydi. Evet ertelediğim bu konuda adım attım ve artık Maliye öğrencisiyim. Neden Maliye seçtiğimi anlatmayacağım ama bu kararımdan memnunum.

Aynı zamanda kendi paramı kazanmaya başladım.

Kişisel gelişim ve yönetim teknikleri üzerine eğitimimi de aldım. Kpss kursuna da yazılmıştım ve iyi gidiyor şuanda. Tek farklılık 2 arkadaşımla değil 1 arkadaşımla yazılmam. İşin güzel tarafı şu. Dersim sabahları 8:30 da başlıyor ve 5:45'de kalkmama rağmen üşenmiyorum. Arkadaşımın da olması bana güç veriyor. Belki o olmasaydı üşenebilirdim kalkıp gitmeye.

Bale konusuna gelince ona henüz zaman var. En azından şuanda bu konuyu açmış olduğum zamana göre daha umutluyum.

Başkalarının fikirlerine eskisi kadar önem vermiyorum artık. Önceden çok değer verirdim. Bu özelliği daha fazla seviyorum. Çünkü önceden çok etkileniyordum. Kararsızlıklarıma da zemin hazırlıyordu bu özelliğim. Artık hiç ilgilenmiyorum diyebilirim. Ve kesinlikle çok daha kararlı ve azimliyim.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:31 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.