![]() |
ÖNEMLİ LÜTFEN 5 DAKİKANIZI AYIRIN! http://www.sessizkalmasucaortakolma....tay.asp?id=778 arkadaşlar lütfen bu siteye girip imza kampanyasına katılırmısınız? antalya'da dün zavallı bir köpeğin cesedi bulundu gözleri oyulmuş dişleri sökülmüş ve hortumla boğularak öldürülmüş kim bilir ne acılar çekti? satanik bir eyleme kurban gitmiş.... şimdi tüm doğa ve hayvanseverler online imza topluyoruz ilgili makamlara iletilecek ve hayvan yaşam hakkına dikkat çekilecek 5-10 dakikanızı ayırırsanız sevinirim allah hepinizden razı olsun....kişisel gelişimin en önemli unsuruda yaşam hakkına saygı yaratılana saygı hayvan insan ayırmadaan herkesi sevmek ben inanıyorum ki bu siteye üye olan tüm güzel insanlar hayvansever gazetesi sitesinin kampanyasına katılacaktır.sevgiler.... |
Cevap: ÖNEMLİ LÜTFEN 5 DAKİKANIZI AYIRIN! nereye imza atmamız gerekiyor ben canlıların yaşam hakkını sonuna kadar savunanlardanım insan olsun hayvan olsun işkenceyi hiç bir canlı hak etmiyor duyarlılıgınızdan dolayı teprık ederim arkadaşım |
Cevap: ÖNEMLİ LÜTFEN 5 DAKİKANIZI AYIRIN! Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:39 AM. |