![]() |
Cevap: ezan okunurken köpekler neden ulur... Bence korkmana gerek yok kediseverimcğm, evet hayvanlar bizim göremediğimiz varlıkları görüyorlar,olayları hissedebiliyorlar ve zaten onlar sürekli zikir halindeler.Allah'ın izni ile onlardan bize hiç zarar gelmez. Rabbim her daim yar ve yardımcın olsun inşallah.....:) |
Cevap: ezan okunurken köpekler neden ulur... Alıntı:
|
|
Cevap: ezan okunurken köpekler neden ulur... Sevgili kardeşim doğru söylüyorsun bende çok üzülüyorum o seslere şahit olduğumda,çok acıklı geliyor bana da ama aslında keşke biz de onlar gibi olabilsek dimi ama malesef her anımız gaflet dolu,belki de onlar da bize üzülüyorlardırağla2 |
|
Cevap: ezan okunurken köpekler neden ulur... Arkadaşlar,benim de köpeğim var.Sadece ezan sesine değil bizim burada belediye cuma mesai bitiminde İstiklal marşını ses cihazından yayın yapıyor.Benim köpeğimde eşlik ediyor.Uluyarak,onların sesleri duyma eşiği çok düşük olduğundan bizim duyamadığımız sesleri duyuyorlar.''Bende komşularıma benim köpeğim çok milliyetçi bakın eşlik ediyor''diyorum.Köpeğim ''Ceviz''i çok seviyorumm.. |
Cevap: ezan okunurken köpekler neden ulur... insanlar hayvanların görebildiklerini görseler helak olurlar diye duymuştum.ve denirki kediler mezardakilerin ne durumda olduğunu işitirler...köpeklerdede bir sır vardır herhal.en iyisini Allahu alem... |
|
|
Cevap: ezan okunurken köpekler neden ulur... baya yazılar yazılmış eee başka değişik duyduğu bildiği olan arkadaşlar paylaşsa değişik yorumları olanlar var mı sevgi ve saygıyla kalınız |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:29 PM. |