Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayvanları Koruma Klubü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayvanlari-koruma-klubu/)
-   -   ezan okunurken köpekler neden ulur... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayvanlari-koruma-klubu/615880-ezan-okunurken-kopekler-neden-ulur.html)

mai-krizantem 19-10-2010 11:48 PM

Cevap: ezan okunurken köpekler neden ulur...

Bence korkmana gerek yok kediseverimcğm, evet hayvanlar bizim göremediğimiz varlıkları görüyorlar,olayları hissedebiliyorlar ve zaten onlar sürekli zikir halindeler.Allah'ın izni ile onlardan bize hiç zarar gelmez. Rabbim her daim yar ve yardımcın olsun inşallah.....:)

kediseverim 19-10-2010 11:53 PM

Alıntı:

mai-krizantem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774311)
Bence korkmana gerek yok kediseverimcğm, evet hayvanlar bizim göremediğimiz varlıkları görüyorlar,olayları hissedebiliyorlar ve zaten onlar sürekli zikir halindeler.Allah'ın izni ile onlardan bize hiç zarar gelmez. Rabbim her daim yar ve yardımcın olsun inşallah.....:)

teşekkürler sevgili mai-krizantem doğru söylüyorsun korkmam gerekmiyor ama çıkardıkları ses aslında beni üzüyor ağla2dileğin için amin...rabbim neylerse güzel eyler...

kediseverim 19-10-2010 11:58 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774294)
Ha aklıma gelmişken kediseverim,

Kedi seviyorsun ama iki tane köpeğin mi var ? :)

çok hoş bu sorugirlhahaevet iki tane kangallarım var tapıyorum resmen onlara kedim vardı öldü sad456üzüntümden uzun süre hasta dolandım inan şimdi de kangallarım yüzünden alamıyorum parcalarlar zavallımı çümkü ama sokakta baktığım kedilerim çokkkkk girlhaha

mai-krizantem 20-10-2010 12:00 AM

Sevgili kardeşim doğru söylüyorsun bende çok üzülüyorum o seslere şahit olduğumda,çok acıklı geliyor bana da ama aslında keşke biz de onlar gibi olabilsek dimi ama malesef her anımız gaflet dolu,belki de onlar da bize üzülüyorlardırağla2

kediseverim 20-10-2010 12:02 AM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774292)
Rica ederim kediseverimcim,

Sabah ezanı vakti ortalık daha bir sessiz olduğu için daha duyarlı oluyordur köpeklerin kulakları. Bu arada ben de bazen duyduğumda korkardım sabah ezanını - küçükken -

Bir de Ses diye bir korku filmi var. Onda da kız sabah ezanı sesinden korkuyordu :D

flimdeki o kız bendimy789ayyy çok korktum ışığı açmaya kalkamadım şimdi bensadanim

altın saçlı kız 20-10-2010 12:13 AM

Arkadaşlar,benim de köpeğim var.Sadece ezan sesine değil bizim burada belediye cuma mesai bitiminde İstiklal marşını ses cihazından yayın yapıyor.Benim köpeğimde eşlik ediyor.Uluyarak,onların sesleri duyma eşiği çok düşük olduğundan bizim duyamadığımız sesleri duyuyorlar.''Bende komşularıma benim köpeğim çok milliyetçi bakın eşlik ediyor''diyorum.Köpeğim ''Ceviz''i çok seviyorumm..

mu@z 20-10-2010 12:13 AM

insanlar hayvanların görebildiklerini görseler helak olurlar diye duymuştum.ve denirki kediler mezardakilerin ne durumda olduğunu işitirler...köpeklerdede bir sır vardır herhal.en iyisini Allahu alem...

kediseverim 20-10-2010 12:18 AM

Alıntı:

mu@z Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774326)
insanlar hayvanların görebildiklerini görseler helak olurlar diye duymuştum.ve denirki kediler mezardakilerin ne durumda olduğunu işitirler...köpeklerdede bir sır vardır herhal.en iyisini Allahu alem...

neee kedilerde miooo67bunu ilk kez duyuyorum sevgili mu@z evet hayvanların özel duyarlılıkları var biliyorum da kedilerin özelliğinin mezardakilerin durumunu işittiğini bilmiyordumşaşkınx

kediseverim 20-10-2010 12:21 AM

Alıntı:

altın saçlı kız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774325)
Arkadaşlar,benim de köpeğim var.Sadece ezan sesine değil bizim burada belediye cuma mesai bitiminde İstiklal marşını ses cihazından yayın yapıyor.Benim köpeğimde eşlik ediyor.Uluyarak,onların sesleri duyma eşiği çok düşük olduğundan bizim duyamadığımız sesleri duyuyorlar.''Bende komşularıma benim köpeğim çok milliyetçi bakın eşlik ediyor''diyorum.Köpeğim ''Ceviz''i çok seviyorumm..

işte bu cevapla içim rahatladı biraz sevincliokuduklarımdan çok tırsmıştım şeytan felansevincliköpeğinin adı çok hoş kırıp yemesinler sonra onu sevgili altın saçlı kızgirlhaha

cent 20-10-2010 02:15 AM

baya yazılar yazılmış eee başka değişik duyduğu bildiği olan arkadaşlar paylaşsa
değişik yorumları olanlar var mı

sevgi ve saygıyla kalınız

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:29 PM.