Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayvanları Koruma Klubü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayvanlari-koruma-klubu/)
-   -   Kedi ölüm kampları (çin) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayvanlari-koruma-klubu/5063-kedi-olum-kamplari-cin.html)

pisimbat 09-03-2008 01:57 PM

Kedi ölüm kampları (çin)

Olimpiyatlara ev zahipliği yapacak Çin yönetimi, Pekin'de sahipleri tarafından terk edilen binlerce ev kedisinden kurtulmak için ölüm kampları hazırladı. Bu gizli kamplardaki kedilerin durumu içler acısı.
Her gün yüzlercesinin eklendiği bu kamplarda kediler hareket edemeyecekleri kadar küçük kafeslerde tutuluyor.
Ölümü bekleyen bu hayvanların durumu hayvan hakları savunucularını harekete geçirdi.

Çin Hükümeti ise bu kampların hayvanlardan bulaştığını iddia ettiği hastalıklar için önlem olarak açıkladı.
Hayvan hakları savunucuları ise bulaşıcı hastalık iddialarının bahane olduğunu savunarak bu temizliğin nedeninin Olimpiyatlar öncesi sokakları temizleme operasyonu olduğunu öne sürdü.

Geçen yıl sokak köpeklerine karşı yapılan benzer bir operasyonun ardından yaklaşık 500 bin kedinin toplanması hayvan hakları savunucularının haklı olduğu yönünde yorumlara yol açtı.

789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569
agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34

hayır bildiğim bilmediğim tüm küfürleri ediyorum edeceğimde 789569 789569

shamanic 09-03-2008 03:13 PM

Ynt: Kedi ölüm kampları (çin)

canım benim ne desen haklısın ...

şu an buradan destek olabileceğimiz bir imza kampanyası başlatılmış olarak gözükmüyor ama takipteyim..

hepimizin aklında olsun yapabileceğimiz bir şey varsa eğer bu başlık altından paylaşarak kedilere destek olalım..

şu an yapabildiğim dua adip enerji göndererek konunun hızlı bir şekilde mutlu sona ulaşması.. agl34

hayalayaz 09-03-2008 05:30 PM

cat56 im benim ettiğin küfürlere bende katılayım, çok geniş bir küfür kolleksiyonuna sahibim..üretirimde yenilerini ama faydası yok..en iyisi şamanımın söylediği gibi..bir imza kampanyasını takip etmek..sende takip et bakalım yapabileceğimiz bir şey olursa yapalım... kizgin1 kizgin1 kizgin1

learning 17-08-2008 10:42 PM

Ya ne istiyorlar şu hayvancıklardan anlamış değilim, üstelik dünyanın heryerinde, Türkiye'de de insanlar sokak hayvanlarına düşman kesilmiş durumdalar, ne istiyorlar bu hayvanlardan, sokakta bir kediye, köpeğe yemek, su verirken bile başınıza üşüşüp, parmakları havada, kaşları çatık nasihatler veriyorlar 789569 Hadi anladım sen beslemek istemiyorsun, besleyene karışma bari, yok hayır ölsün onlar, belediye toplasın toptan zehirlesin mümkünse, hepsini katletsin, hergün sokakta birsürü insanla kavga ediyorum bu yüzden. Yahu biz doğayı işgal edip heryeri taşa,betona çevirdik, yaşama alanı bırakmadık hayvancıklara, sonrada önümüzden geçseler tiksinir olduk. Biraz merhamet diyorum, daha kelime anlamını bilmezlermiş gibi insanın suratına bakıyorlar, sonrada ''cık cık cık'' ''vay terbiyesiz velet, hem hayvanları besle utanmadan(!) hem nasihat et'' . Yazık değilmi bu hayvancıklara şimdi, ortada neler döndüğünden bile habersizler, biryerleri ağrısa söyleyemiyorlar, su istese yemek istese tekme tokat! Korkanı,sevmeyeni anlarım, ama hiç bir Allah kulunun canlılara bu şekilde eziyet etmeye hakkı yok!!! 789569

Pamukk 17-08-2008 11:48 PM

Arkadaşlar Çinlilerin bir çok çeşit hayvana hatta size bir şey söyleyeceğim belki ilk defa duyanlarınız şok olacak,kendi kaybettikleri doğmamış 2-3 aylık bebeklerine (daha usturuplu soyleyemedim yine de afedersiniz başka turlu ifade edemezdim) ettikleri artık insanlığın da ötesinde yani ancak şeytan ruhu taşıyanların yapacağı eziyet ve akıl almaz davranışların fotografları internette çok dolaştı..Bunu ben aylardır takip ediyorum ,biliyordum ve ilk gördüğümde fotografları görmeye midem dayanmadı..Size anlatamam ,ifede edecek kelime bulamam..İnsan ırkı bu kadar mı vahşi olabiliyor,bu kadar mı artık ne diyeyim yaratan tanımaz olabiliyor..Kedi ,köpek ,ve ezelden beri bildiğimiz canlı halde maymunların beynini sofrada tüketmek için kafataslarına yaptıkları işkenceler artık onlar için sıradan şeyler..Diyorum ya kendi kaybettikleri çocuklarını yemek yapıp tüketiyor hatta lokantalar açmışlar bunun üzerine bu insan demeye dilimin varmadıgı yaratıklar..İnternette bunların çok fotografı var..Ağzınız açık kalır,kalbiniz mideniz dayanamaz,insan aklını kaçırır...Akıl almaz seyler yaptıkları..Pazarda çin malı satan tezgah ve o milletten birilerini görünce kalbim dayanmıyor..Belki önyargılı olup genelleme yapmak yanlış ama siz de o fotografları gorseydiniz aklınız almazdı...Bir de Türklere barbar derler..Ben hala inanmıyorum böyle vahşet ve şeytanlıkları yapanları dünya ülkeleri nasıl göremiyor..İnternette nasıl bihaberler..Hala Türklere laf atıyorlar.... kizgin1

AZARRATH 02-09-2008 11:01 AM

Çinliler insan cenini dahil yürüyen her canlıyı yiyor,kedi ve köpeklerin kesimini hiç görme sen pisimbat,aklını kaçırabilirsin

Çin'de insna hakkı yok ki hayvan hakkı olsun,çok iğrenç yaratıklar Çinliler,faşist,ruhsuz,vicdansız, duygusuz insanlar...Gittikçe de yükseliyor,en büyük ekonomiler arasına girdi bile,bunların dünyaya yayıldığını düşünemiyorum amanneeeyy

fundas 02-09-2008 01:49 PM

ne istiyorlar masum hayvanlardan yaa vicdansizlar o tatli sirin kediler yakilir mi hic canilerrr 789569 kizgin1

onlara da aynisini yapcaksin anlicaklar ne oldugunu

pisimbat 02-09-2008 07:23 PM

bazen sözler yetmez işte

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:21 AM.