![]() |
Ynt: Cat'çe kedilere dair herşey burda.. silvara cım senin bu adama sarılan kaplan vardı hani ailece bayılıp banada banada dediğimiz.. o resmi buraya da eklesene... sevincli bakalım gssmile aslan sarışılı nasıl oluyormuş.. ark5 http://www.youtube.com/watch?v=5JigvI-mWig çok tatlı yahuu b456 kolombiya'da bir kadin, yarali ve ac bir aslan yavrusunu kurtardi. eve goturup evde kalamayacak kadar buyuyene dek ona bakti. sonra yerel hayvanat bahcesine goturdu. iste aslanin kurtaricisini karsilamasi... |
Ynt: Cat'çe kedilere dair herşey burda.. 789569 789569 789569 yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende aslana sarılmak istiyorum hattaa altalta üstüste oynamak istiyorum |
Ynt: Cat'çe kedilere dair herşey burda.. bendeee tatlım ama napcaz bilemiyorum.. 4897 |
Ynt: Cat'çe kedilere dair herşey burda.. blook blook ben yine benim samurla oynarım ehh oda aslan gibi oldu yahuu sen düşün napıcanı şamanik |
Ynt: Cat'çe kedilere dair herşey burda.. |
Ynt: Cat'çe kedilere dair herşey burda.. ay ben bu kedi tanrıçaya bastet'e hayran oldum.zaten insan türü dışından bi canlı tanrı olucaksa bu anca kedi olabilir.asaletin özgürlüğü temsil ediyo bence kedigiller.hele o göz şekilleri yok mu o bakış falan özel ya . eğer o dönemde yaşasaydın kesin ben de tapardım bastete kesin 128956. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:42 AM. |