Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayvanları Koruma Klubü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayvanlari-koruma-klubu/)
-   -   Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayvanlari-koruma-klubu/2335-kimler-evinde-pisikucukusyilanbortubocukhamster-vb-arkadaslarla-yasiyor.html)

25emel 05-11-2007 06:21 PM

Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyor

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı
jaunty cim taşınma telaşı arasında oldu böyle süprizler malesef... pc05
kalpler karşılıklıymış bende mesaj yazıyordum sana paşanın iyi haberlerini tekrar yaz diye... ttli3
bu da benim sana 3. cevabım... aa34
paşayı öp okşa bizim için sevgiler.. (mesaj siliniyo ama inatla öpecem paşayı kaçışı yok benden.... cat22 )

khkh56 khkh56 ben bişey yazmayayım bari baksanıza siliniyo hep aa34 aa34

jaunty 06-11-2007 06:03 PM

Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyor

öperim tabiki teşekkurler desteginiz icin arkadaşlar..
sagolun shamanic 25emel girlhaha
ulaşti ulaşti ulaşmami hiçç smil56 cat3500 kiss3

pisimbat 11-12-2007 10:36 PM

Kış aylarında olduğumuz şu günlerde etrafta bir sürü yawru kedi cirit atmakta ya çoçuklar alıp bırakıyorlar annelerinden yada kedicikler yol kaybedip telef oluyorlar çok bişi deil istediğim evde armış yemeğiniz varsa çöpe dökmeden iki lokma ekmek doğrayıp papara yapıpta aşağıya indiğinizde pisi pisi pisi pisi diye seslenirseniz onlar elbet gelip yerler o yemekleri belkide küçük bir karton kutu bulursanız yağmurdan korunaklı bir yere koyunda geceleri içine bir kedi girer ısınır o dondurucu soğuktan yada eviinize alın bir cat56 cat3500 cat22 yahu can yoldaşı neşe olsun size dusun 44

jaunty 16-12-2007 11:11 PM

http://www.fotokritik.com/photos/ori...5d2f27c621.jpg

bugün ve dün kuşlar ve kedilere yediklerimden özene bezene potbori şeklinde hazirlayip verdim.
sağol pisimbatim
umarim işe yaramiştir.
sevgiler kiss3

pisimbat 16-12-2007 11:47 PM

ahhhhh yüreğine sağlık kardeşim eminim karıncıkları doymuştur saol sapkal89

asiMelek 23-12-2007 02:04 AM

benimde 3 tne köpeğim war çok sewiom ben köpekleriii yaaa sung66

pisimbat 23-12-2007 12:00 PM

gulensmiley 956k 25889 thumbsanim clapping alk78 kiss3 baravo
Alıntı:

asiMelek Nickli Üyeden Alıntı
benimde 3 tne köpeğim war çok sewiom ben köpekleriii yaaa sung66

pisimbat 02-01-2008 11:31 PM

BAKMAYIN, KARA KEDİ GEÇİYOR..
Dünya tarihinde kedilerden başka, önce tanrılaştırılan, sonra şeytanla özdeşleştirilip soykırımına uğrayan, sonra da tekrar evin baş köşesine yerleştirilen hiçbir canlı türü yoktur.

Bir insanın önünden siyah renkli bir kedi geçmesinin uğursuzluk getireceğine ilişkin inancın kaynağının milattan önce 3000'li yıllara, eski Mısırlılara dayandığı biliniyor. O devirde kediler kutsal bir canlı olarak görülüyordu. Hatta siyah dişi kedilerin tanrıça olarak kabul edildikleri kazı çalışmaları sonucu çıkan duvar kabartmalarından anlaşılmaktadır.

O devirde Mısır'da kedileri hastalık ve ölümden korumak için kanunlar bile yapılmıştı. Evin kedisinin ölmesi aile için bir felaketti. Aile fakir veya zengin olsun fark etmez, kedi mumyalanır, çok güzel kumaşlara sarılır, hatta mezarında yanına kıymetli taş ve madenler bırakılırdı.

Kedilerin Mısırlıları bu kadar etkilemesinin sebebinin çok yüksek yerden düştükleri zaman bile yara almadan kurtulmaları olduğu sanılıyor. Kedinin dokuz canlı olduğu inancı o zamanlarda gelişmiştir.

Medeniyetler geliştikçe insanlarda kedi sevgisi de arttı, Hindistan'da, Çin'de kediler insana en yakın hayvan oldular. O devirlerde, bugünkü inanışın aksine kedinin birisinin önünden geçmesi o kişi için şans demekti.

Kedilerden, özellikle siyah kedilerden nefret, Hıristiyanlığın kendinden önceki kültürleri ve onların sembol kabul ettiği şeyleri yok etme güdüsü ile ortaçağda, İngiltere'de başladı. Bağımsız, bildiğini yapan, "inatçı" ve "sinsi" karakteri, sayılarının da şehirlerde aşırı artması ile birleşince, kediler gözden düştü.

O yıllarda evinde kedi besleyenler yalnız yaşayan fakir ve yaşlı kadınlardı. Yine o yıllar büyücü ve cadı inancının tüm Avrupa'da histeriye dönüştüğü yıllardı. Siyah kedi besleyen bu kadınların kara büyü yaptıklarına dair kampanyalar başlatıldı. Siyah kedilerin geceleri şeytana dönüştükleri konusunda korku dolu halk hikayeleri üretildi.

Cadı konusu bir paranoyaya dönüşünce birçok zavallı kadın kedisi ile birlikte yakıldı. Fransa'da kral 13. Louis bu uygulamayı yasaklayana kadar her ay binlerce kedi yakıldı. Sonra da kedilerin popülaritesi tekrar yükselerek arttı. Boşuna dememişler kediler dokuz canlıdır diye.

cat56 cat56 cat56 cat56 cat56 cat56 cat56 cat56 cat56 blook

asiMelek 04-01-2008 12:58 PM

ya ben onları çok öslüom yaa....2 yaramz ya onlar yapmdklrı şey kalmıo...köpkleri sewmeliyz korumalıyız bncee...en çok sinr olduğum onlra şiddet uyglnmasıı n9598 789569 789569 789569

pisimbat 04-01-2008 01:18 PM

Hayvan sevgisiden eksik yetişen çoçuklar evde yada okulda gördükleri şiddeti hayvanlar üzerinde uyguluyor kanımca kuyruk kesmek,yakmak,dövmek,tekmelemek vb.
yazık ki yazık... n9598

asiMelek 04-01-2008 03:45 PM

ewet ama yaşlısı genci yapıo bunu sewgisiz inanalr işte onları sewmeyen insanları da sewmez zati onlarında sewgsne ihtycı yok zati milltin dlckrn
taş atma bilmm ne ayıptr yaaa 789569 n9598

shamanic 04-01-2008 04:22 PM

Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaş

asicim meleğim kuzucumm bitanem...

sen çok güzel bi insansın ki hayvanlara verdiğin değer bunu gözler önüne seriyor.. ark5

genç oluşun ve bu bilince bu kadar erken yaşta sahip oluşun daha büyük artı kazandırıyor sana.. thumbsanim

senden ufak bir ricam var.. bu benim yaşımın senden büyük olmasından kaynaklı olabilir elbette canım.. blook
yazdıklarını anlamlandırmakta zorlanıyorum.. sevincli
sen gençsin hızlısın tabii .. bunun için kısaltmalar kullanarak yazman sizler arasında normal gibi olsada dusun
benim gibi olanlar arada ki sesli harfleri yazına yerleştirerek okumaya çalışırken ve w ları çıkarıp kelimelerin
normal anlamlarını anlamaya çalışırken zorlanıyor olabiliriz.. sapkal89

biraz uzun oldu ama özetle kısaltma yapmadan ve türkçe kelimeleri anlamlarını yitirmeden cümlelerinde yer almasını sağlarsan
ben ve bir çok arkadaşım çok daha mutlu bir şekilde senin paylaşımlarını takip edebileceğiz... pc05

sevgilerimi sunuyorum canım... kiss3 kiss3

asiMelek 05-01-2008 09:28 PM

ya kusura bakmaın cidden ben bilg.ile yıllardır mecburietten içiçeyim hep klawye elmin altında oldu hep yazı yazdım o yüzden kaynaklanıo bu ya...pc bi pşimi bırakmadı yaa üfffffffff 789569...uyarınız için çok teşekür ederim daha dikkatli olmaya çalşacam ..bütün okmakta zorluk çeken ark.ladan özür dilerim ttli3 ttli3

ayrıcada ewet haywanları özellikle köpekleri çok ama çok sewerim....onlar ya wet onlar bambaşka bişi yaaaa gulensmiley

25emel 05-01-2008 10:20 PM

Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaş

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
asicim meleğim kuzucumm bitanem...

sen çok güzel bi insansın ki hayvanlara verdiğin değer bunu gözler önüne seriyor.. ark5

genç oluşun ve bu bilince bu kadar erken yaşta sahip oluşun daha büyük artı kazandırıyor sana.. thumbsanim

senden ufak bir ricam var.. bu benim yaşımın senden büyük olmasından kaynaklı olabilir elbette canım.. blook
yazdıklarını anlamlandırmakta zorlanıyorum.. sevincli
sen gençsin hızlısın tabii .. bunun için kısaltmalar kullanarak yazman sizler arasında normal gibi olsada dusun
benim gibi olanlar arada ki sesli harfleri yazına yerleştirerek okumaya çalışırken ve w ları çıkarıp kelimelerin
normal anlamlarını anlamaya çalışırken zorlanıyor olabiliriz.. sapkal89

biraz uzun oldu ama özetle kısaltma yapmadan ve türkçe kelimeleri anlamlarını yitirmeden cümlelerinde yer almasını sağlarsan
ben ve bir çok arkadaşım çok daha mutlu bir şekilde senin paylaşımlarını takip edebileceğiz... pc05

sevgilerimi sunuyorum canım... kiss3 kiss3

aynen katılıyorum aa34 aa34 hheyy gidi gençliğimm heyyy ark5

nurhanza 14-01-2008 01:26 AM

http://img209.imageshack.us/img209/7...9375rh4.th.png

asla bir arada olmazları bir araya getirebildim sevgimle kedim kuşla köpeğimde kedimle anlaşabildi, köpüş fazla kalmadı aramızda ama 20 gün bir arada yaşayabildiler, hemde dostça
köpüşüm kanlı ishal denen illete yakalandı ve onu kurtaramadık, serumlar iğneler fayda etmedi,başka bir yavru getirdiler bana ama oda kanlı ishal oldu, ve ellerimde can verdi, şimdi köpek alıp bakmaya korkar oldum, ve neden benim yavrularım diye isyan edecekken, hatta onca emeğime rağmen neden aldın tanrım onları benden diye yanarken,bir kıtmiri bana çok mu gördün derken, kulubeye bir başka yavru kendiliğinden geldi, adını kıtmir koydum, 88a 96

nurhanza 14-01-2008 01:30 AM

http://img85.imageshack.us/img85/409...m010eu5.th.jpg

http://img85.imageshack.us/my.php?image=resim010eu5.jpg

nurhanza 14-01-2008 01:39 AM

http://img147.imageshack.us/img147/6958/a1203mc7.th.jpg

bunlarda kuzucuklarım ve evde baktığımız bir zamanlara damgasını vurmuş köpeğimiz şanslı ve sokaktan bulup getirdiğim kirpimiz, sırf çocuklarımda hayvan sevgisi olsun ve korkmasınlar diye her hayvanı kirpi kurbağa çekirge ve hatta küçük kurtçuklar bile toplayıp getirmiştik, evde misafir ettik onları canlarını yakmadan sevgiyle davrandık, ama resimdeki cadı kızımda ergenlik döneminde örümcek korkusu başladı, o apayrı bir kategori zaten forumlara sığmaz benim kızım ah erginim gerginim kızım en büyük öğretmenim herşeyim gözümün yaşı yüzümün gülüşü ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

jaunty 12-02-2008 10:12 PM

nerdeeeen nereye diye düşündüm bugün bu konu başlığı gözüme çarpınca..benim kedi diyorum ilk zamanlar az buyumuş geldiydi biliyonuzmu pek bi hırçındıııı..aksi inatcı...şimdi ise pek sevimli pek terbiyeli pek bi sevgi dolu yetistirlmekle ilgisi olabilirmi acaba? y789
selam söyledi ellerinizden öper y789 kiss3

shamanic 12-02-2008 10:45 PM

eh bi resmini çeksende eklesen artık şeker..
kimi öpüp kokladığımızı bilsek.. y789

kesinlikle yetiştirme ile ilgilidir ... sahipleri hayvanlarına kendi duygularını yansıtırlar çünkü wink77

jaunty 13-02-2008 10:16 AM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
eh bi resmini çeksende eklesen artık şeker..
kimi öpüp kokladığımızı bilsek.. y789

kesinlikle yetiştirme ile ilgilidir ... sahipleri hayvanlarına kendi duygularını yansıtırlar çünkü wink77

neseli56 evet bence de vallahi... fotograf makinemin hafiza kartı kayıp oldu sad456 cep teliminde fotograf makinesi bozuldu.. sad456
ne zamandır yaşandı ve bitti saygısızca haydi zıplaaaa tarzında yasıyoruzyani anlıyacaginiz.. girlhaha burak kut nostaljisi sağolsun.
bu boyle olmayacak...hareket lazım..en kısa zamanda gerekirse fotografcıya gidip hemen bir vesikalık çekilip gelelim bari. girlhaha cat3500
kiss3

jaunty 21-12-2008 10:33 PM

Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
işte benim Paşa kedim.hep boyle cool poz verir..nihayet yükleyebildim.ben yükleyene kadar iki tane daha arkadaş geldi.boncuk ile kömür bahçemizin bekçileri..kardeş sokak köpekleriydiler.şimdi keyifleri yerinde..:)
sevgiler

ceren18 21-12-2008 11:02 PM

benimde minik adında kusum var ama kus demeye bin sahit ister sevincli uçarken bilerek çorbanın ortasına düsüyo ilgi çekmek için sevincli

ECEM18 21-12-2008 11:50 PM

bizdede bir kedi birde kuş var

didle 22-12-2008 06:00 PM

benm de bi köpeğim var. 7 aylık golden ama aldığımızdan beri hastalıklar bırakmadı peşini. bi kanlı ishal oldu ölümden döndürdük. Kucağımızdan ayırmadık, şimdi de ileri derecede kalça çıkığı sorunu var. tek bacaktan ameliyat oldu iyileşti,haftaya diğer bacağından olacak. Ama inanın bebek gibi, sanki ona baktığımızı ne kadar sevdiğimizi anlıyo, hiç havlamıo yaramazlık yapmıo hayatımda bu kadar sevimli bi köpek görmedim diyebilirim çok seviyorum artık ailemizin bi parçası..
herkes keşke hayvanları sevse ve sokakta hiç kedi köpek kalmasa..

yeni bir hayat 24-12-2008 01:17 AM

Alıntı:

didle Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95454)
herkes keşke hayvanları sevse ve sokakta hiç kedi köpek kalmasa..

Bu sözüne ben de katılıyorum didle,
Hayvan sevmek,onlara yuva açmak hiç de zor birşey değil ama insanlar bu konuda pek sorumluluk almak istemiyor nedense..

yeni bir hayat 04-10-2009 03:35 PM

Cevap: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyo

Geçtiğimiz hafta kızımın doğumgünüydü..Arkadaşları dört adet balık hediye ettiler..Çok şekerler..

Birkaç gün ara ile hamile olan iki balığımızda yavrularını dünyaya getirdi..Tam 13 yavrumuz var..Balıkların hastalıklarında birbirleriyle dayanışmasına yakından tanık oldum..Gerçekten izlemeye değerdi..Hamile olan yavrusunu dünyaya getirene kadar diğeri yanından ayrılmıyordu..

Bu araad Şanslı'cığım da büyüdü,kocaman oldu..Geçen sene haziran gibi gelmişti hayatımıza..Bir kaza vesilesiyle..Bu kazadan sonra iki kere daha araba çarptı,her seferinde titiz bir bakımla aramıza döndü..Şimdi gözümden bile sakınıyorum.Çok hiperaktif bir köpek ,Briard cinsi..Pek oyumcu..Çocuklara bayılıyor,bir de top oynamaya..eğer ikisi de bir aradaysa tamam..Tutamazsınız..Yani top oynayan çocuklar zaaf noktası..

master8566 02-12-2009 03:54 PM

Cevap: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyo

Arkadaşlar bu resimleri nasıl yüklediniz biri bana da anlatsa,ben de tontişimin resmini göstermek istiyorum siz hayvan dostlarına...

McOrco 21-12-2009 12:16 PM

Alıntı:

masterphidias Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572114)
Arkadaşlar bu resimleri nasıl yüklediniz biri bana da anlatsa,ben de tontişimin resmini göstermek istiyorum siz hayvan dostlarına...

ImageShack® - Image Hosting

adresli siteye girerek ordaki browse kutucugundan resminizi gosterip nete yukleyebilir

o resmi nette ısteıgınız yerde kullanabılırsınız

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:23 AM.