![]() |
Pembe Yunus Görüldü.. Yunuslara farklı bir aşkım olduğundan :))) bu haberi sizinle paylaşmak istedim..Muhteşem bir şey...:))) "ABD'nin Louisiana eyaletinde bir gölde şişe burunlu pembe bir yunus görüldü. İngiliz Daily Telegraph gazetesinin haberine göre, Meksika Körfezi'nin kuzeyindeki tuzlu su gölü Calcasieu'da görülen hayvanın fotoğrafını çeken tekne kaptanı 42 yaşındaki Erik Rue, pembe yunusun büyük olasılıkla albino olduğu söyledi. Rue, kırmızıya çalan gözleri olduğunu belirttiği yunusun, gölde diğer 4 yunusla birlikte yüzdüğünü ve yanından hiç ayrılmayan birinin, muhtemelen annesi olduğunu kaydetti. Balina ve Yunus Koruma Derneği'nde görevli biyolog Regina Asmutis-Silvia, meslek hayatında daha önce bu renkte bir yunus görmediğini belirterek, "Gerçekten güzel bir yunus, ancak insanlar dikkatli olmalı, ona uzaktan sınırlı bir süre bakmalı, kovalamamalı veya rahatsız etmemeli" uyarısında bulundu." |
canımmmm süper bişey buu sevincli bende çok severim yunus balıklarını hemde çokk.. ama bu harikaa ttli3 |
İşte bunlar hayatın güzellikleri,mükemmellikleri..Belki yunusta albino olması sebebiyle(yani olması gereken deriye renk veren pigment dediğimiz hücreleri olmaması)bu renkte oldu ama doğa ve her yaratılan o kadar mükemmel ki ,belki genetik bozukluk sayılacak bu hali onu eşsiz ve mükemmel yapıyor..Doğada hiçbirşey kusurlu değil..:Biz de bu güzelliklere şahit olabildiğimiz için şükretmeliyiz..:)Ay uzattımmı lafı :))) kiss3 |
yunus balığının ne anlama geldiğini, özelliğini bilmeyen yoktur.. albino olması, onun açısından bir eksiklik belki ama genel anlamdaki özellikleri itibariyle asla görünüşüne eksiklik olarak yansımıyor.. yunus balığı dosttur herşeyden önce.. hangi renge bürünürse bürünsün, değişmeyen tek rengi dostluğudur.. o yüzden çok özeldir.. teşekkürler canım paylaştığın için.kiss3 |
SEvgili Pamuk cok cok cok tesekkur ederim bizimle paylastigin icin Ben Yunus ASIGIYIIIIM....gercekten asigim ben yunuslara cok cok cok cok seviyorum onlari...onlari gorunce gozlerim dolar ..hani insan cok sevdigi birisine uzun zaman sonra kavustugunda gozleri dolar, sevincinden aglar yaa.ben oyle oluyorum isteeeeeeeeeeee... sevgiler kiss3 |
çok tatlilar teşekkür ederim. keşke o yunuslar benim olsa |
pamuk paylaştığın için teşekkürler. bu yunus çok sevimli bayıldım. yunusları çok severim ama bunu dahada çok sevdim. |
Alıntı:
Bir keresinde Türkiyede bir sahilde (aslında bu sürekli oluyor ,hatta fok balıklarına kürkleri için yapıyorlar) işkence göre göre öldürülen (burada tarif edemeyeceğim kadar yürek parçalatan...) yunus yavrusunun fotografını görmüştüm.Ve ben insan oldugum için utandım..Bu hayatta yapılan vahşetleri yüreğim kaldırmıyor ve aklım almıyor ve onları yapanların insan olmadıklarını biliyorum. |
Alıntı:
Alıntı:
kiss3 Tam da sevginin rengi ..Bu kadar güzel bir tesadüf olabilirmi :) |
ayy inanmıyorum ya buu harika bişey, işte bir mucize.... çok mutlu oldum ben bu pembe yunusu görünceee, teşekkürler paylaşım için... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:27 PM. |