![]() |
4 EKİM dünya hayvanları koruma günü bize katılın herkesi ama herkesi darıcadaki boğaziçi hayvanat bahçesine davet ediyorum...... biz çerkezköyden otobüs tutuyoruz, sizde bulunduğunuz yerden şöförler odasına gidin ve çerkezköy şöförler odası ücretsiz otobüs vermiş sizde verin, bizde topluca hayvanat bahçesine gideceğiz deyin, giriş ücreti yarıyarıya indirildi, asyanın en büyük hayvanat bahçesinin ilgiye ihtiyacı var. sultan süleymana kalmayan bu dünya bizede kalmayacak. geriye geleceğimiz ve çocuklarımız için duyarlılığımız kalacak,,,,tek bir güne değil hergüne hayvanlar için yapılmış minicik şeyler bile katkı sağlayacaktır. mesela ekmeği gazete üzerinde kesip kırıntıları pencere önüne koymak , bir tas su bırakmak vs.... vien1 |
Ynt: 4 EKİM dünya hayvanları koruma günü bize katılın Nurhanza; yarın gelmeyi çok istiyorum. Çok kalabalık olmayabiliriz, inşaallah bir aksilik çıkmaz, çocuklar da çok istiyor... tender45 |
Cevap: 4 EKİM dünya hayvanları koruma günü bize katılın biz her sene 4 ekimde bir aktıf eylemde oluyoruz hayvanat bahcesigibi hayvanların kafeslere hapsedildigi sirk gibi iskenceyle egitildigi ortamlara zaten karsıyız gecen sene kadıkoy meydanındakı buyuk eylemde bu sene şişlideki 4 ekim etkinliginde binlerce hayvansever ve evcil dost toplandık evinde bir evcil hayvanı olan olmayan herkesi eylemlerde yürüyüşlerde BARINAK YARDIM ZİYARETLERİNDE yanımıza bekleriz. Bir tas su koyma kapı onune kesınlıkle ınanılmaz onemlı hicbirsey yapamayn bunu bar atlamasın. sokak kopeklerı bırsekılde gıda temın etsede ıcecek su sorunları cok buyuk. |
Cevap: 4 EKİM dünya hayvanları koruma günü bize katılın bu sene ise galatasaray da 1 ay surekli etkınlık ve ımza kampanyası ayrıca 3 ekımde meydandan galatasaraya yuruyus gerceklestırıldı |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:22 AM. |