Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayvanları Koruma Klubü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayvanlari-koruma-klubu/)
-   -   Çift Başlı Kaplumbağa... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayvanlari-koruma-klubu/13614-cift-basli-kaplumbaga.html)

comte 13-09-2008 08:11 PM

Çift Başlı Kaplumbağa...
 


http://galeri.internethaber.com/imag...ery/2028/1.jpg

İki kafalı kaplumbağa yavrusu görenleri hayrete düşürüyor. Bu sevimli kaplumbağa için tek kabukta iki kafa daha avantajlı gibi görünüyor. Çünkü iki kafa iki kez yemek anlamına geliyor.


http://galeri.internethaber.com/imag...ery/2028/2.jpg

Çin'deki Su dünyası çiftliğinde yaşayan bu ilginç yavrunun hızla büyüdüğünü belirten Water World yetkilisi Jimmy Hu şunları söyledi: "Diğer yavrulardan daha hazlı büyüyor çünkü, iki kez yiyor. Diğer yavruların arasında karışmış, fark edilmiyordu. Onu ancak bir hafta önce keşfettik.


http://galeri.internethaber.com/imag...ery/2028/3.jpg

Kaplumbağanın iki başlı olarak doğması gerçekten çok nadir bir durum. Onu gelecekteki araştırmalar için özenle büyütmeyi planlıyoruz" diyor.



Pamukk 13-09-2008 10:03 PM

Ynt: Çift Başlı Kaplumbağa...
 
Ayy canlarım benim!! Güzellerim ,kardeş kardeş yaşayın emi ttli3

esinnn 13-10-2008 01:24 PM

Ynt: Çift Başlı Kaplumbağa...
 
ÇOK İLGİNÇLER


DEİL Mİ


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.