Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayat Soruları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayat-sorulari/)
-   -   Bilim- deney ve Türk insanı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayat-sorulari/25127-bilim-deney-ve-turk-insani.html)

bluemoon24 29-12-2008 05:56 AM

Bilim- deney ve Türk insanı
 
türkiyede bilim in tam anlamıyla ilerlememesinin bir çok sebebi var, ekonomi, siyaset,bürokrasi ancak en önemlisi halkımızın buna yanlış pencereden bakması,



kısaca anlatma gerekirse, füze yapan birine "sen hala çocukmusun ne uğraşıyorsun bu işle", "sakın deney yapmayın benim saçım yandı ",vs. düşünceler halkımızda pek yaygındır. Bunlar birçok bilime ve deneye meraklı insanımızın içindeki şevki öldürmektedir, bence asıl sorun budur.



son olarak , elbette deney tehlikelidir, ama asla unutulmamalıdır ki , kaplumbağa bile ancak kafasını çıkartıp risk aldığında ilerliyebiliyor.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.