![]() |
Birkaç Öneri İzninizle site hakkında birkaç tane nacizane önerim olacak. Öncelikle site hakkında bölümüne istekler ad altında bir forum açılabilir. Buradan, üyeler forumda gerçekleşmesini istediği konuları dile getirebilirler. Ana forum sayfasından (forumun giriş sayfasında) www.bilim.org'a (sitenin ana sayfasına) herhangi bir bağlantı bulamadım. Ana siteye bir link verilse iyi olacağını düşünüyorum. Bazen ana siteye girmem gerekiyor, o zaman biraz uğraştırıyor. Ana sitede yapılan haberlere yorum yapabilsek hoş olur. Bilim Sözlüğü harika bir bölüm. Gerçekten orjinal ve işe yarar bir fikir. Ancak konu bilim olunca sözlüğün işlev kazanması (tüm terimlerin eklenmesi) zaman alacak. Bu nedenle sözlük yazılırken üyelerin de yardım etmesi işe yarayabilir. Üyeler terimleri ve açıklamaları yazar, siz de uygun olanları sözlüğe eklersiniz. Bu tür bir programlama zor olmayacaktır sanırım. Ana siteye ufak bir takvim yerleştirilebilir, bu takvimden de yaklaşan seminerler, kongreler, filmler vs takip edilmesi sağlanabilir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:14 PM. |