![]() |
Üzerinize düşeni yapıyor musunuz? Sokağa çıktığınzı zaman sıkça karşılaştığınız tatsız, can sıkıcı hatta öfkelendirici durumlarla olur. Özellikle kalabalık bir şehirde yaşıyorsanız ve etrafınızda olup bitenleri umursayan bir insansınız, bu görüntülerle karşılaşmamnız olanaksız. Kırmızı ışıkta durmayan, insanın üstüne araç süren sürücüler Trafikte birbiri ile yarışan minibüsler, halk otobüsleri Aniden yol kesen taksiler, sinyal vermeden şerit değiştiren araçlar Kaldırımda 3 kişi yanyana yürüyen (kaplumbağa hızında) ve geçecek yer bırakmayan insanlar Otobüste, yolda, kapalı mekanlarda gürültülü şekilde cep telefonu ile konuşanlar Yine halka açık mekanlarda, gürültülü şekilde konuşan insanlar Müşteriye karşı nazik olmayan esnaf Yolcuları hiçe sayan otobüs ve minibüs şöförleri Olaylara ilgisiz trafik polisleri, normal polis memurları Asker uğurlayacağım diye yolları birbirine katanlar Görevlerinden bir haber görevliler! Yolda kavga edenleri tiyatro izlermişçesine izleyenler Yere çöp atanlar Sıraların önüne kaynayanlar Bu örnekler artırılabilir, sizler de ekleyebilrisiniz. İlk aklıma gelenleri sıraladım. Peki böyle durumlar olduğunda siz ne yapıyorsunuz? Sessizce durup, hayatınıza devam mı ediyorsunuz, yoksa tepkinizi ortaya koyuyor musunuz? Unutmayın ki bizlerin tepkisi olmazsa, şikayetçi olduğumuz şeylerin sonu gelmez. Ayrıca başkasına oldu, bana ne, ben işime bakarım derseniz, yarın sizin başınıza geldiğinde de konuşma hakkınız olmaz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:41 PM. |