Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayat Soruları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayat-sorulari/)
-   -   Yeni keşfedilen canlı türleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayat-sorulari/24403-yeni-kesfedilen-canli-turleri.html)

bluemoon24 29-12-2008 05:30 AM

Yeni keşfedilen canlı türleri
 
Truva'da 31 farklı kelebek türü tespit edildi





Çanakkale'de, Troia Milli Parkı sınırlarındaki 13 bin 500 hektarlık alanda yaşayan kelebek popülasyonu araştırıldı.



Sürünen balık cinsi keşfedildi





Endonezya Ambon Adaları açıklarında bulunan ve Anglerfish türünden olduğu tahmin edilen balık, yüzgeçlerini ayak gibi kullanıyor, yüzmekten çok sürünüyor.



Deniz yüzeyinin en az 1000 metre dibinde, yemek tabağı büyüklüğünde deniz örümceklerinden devasa kabuklulara kadar deniz canlıları bulundu. Ağırlıkları 30 kilograma kadar çıkan bu canlıların yüzde 25i henüz bilinmiyor.



Nijerde, Sahra çölünde ortaya çıkarılan fosillerin önceden bilinmeyen 2 yeni etobur dinozor türüne ait olduğu belirlendi.



Antarktika'da 700'ün üzerinde yeni canlı türünün keşfedildiği bildirildi.



Almanya'da, bir deniz akrebine ait kıskaç fosilinin bulunması, deniz akrebinin insandan daha büyük boya ulaşabileceğini ortaya koydu.



Pasifik Okyanusu'nun en derin bölgesinde tek hücreli organizmalar bulundu.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:29 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.