![]() |
6. Matematik Sempozyumu Türkiye'de Matematiğin gelişmesini sağlamak amacıyla, Matematikçiler Derneği tarafından 6.cısı düzenlenen Matematik Sempozyumu, 29 kasım - 1 Aralık 2007 tarihlerinde Ankara, Söğütözü, TOBB ETÜ Konferans Salonlarında yapılacak. 6. Matematik Sempozyumunda: BİLDİRİLER – Araştırma raporları – Kısa bildiriler – Poster sunumları PANELLER – Matematik Bilgisinin Doğası, – Akıl Yürütme ve Kanıtlama, – Matematik Bilgisinin Ölçülmesi, – Öğretmenlik Müfredatındaki Değişimler – Türk Dilli Matematik ve Matematik Eğitiminde Terimlerde Uzlaşma TARTIŞMA GRUPLARI – Matematik Ders Kitapları, – Matematik Öğrenmeye Güdülenme, – Yeni Matematik Programlarının Uygulanma Süreçlerinin İncelenmesi FORUM – Matematik Öğrenimi ve Öğretimindeki Sorunlar ÇALIŞTAY – Matematik Eğitiminde Özgün Etkinlikler YARIŞMALAR – Okullar Arası Satranç Yarışması – Matematik Öykü Yarışması (Yarışma koşulları için internet sayfasını takip ediniz.) GÖSTERİLER, SERGİLER, TANITIMLAR – Okul Tanıtım Stantları – Dershane Tanıtım Stantları – Kitap Tanıtımları Stantları – Matematik Eğitim Materyalleri – Matematik Resimleri ve Fraktallar – Matematik ve ZekЃ¢ oyunları, Yer alacaktır. KATILIM KOŞULLARI MATDER ÜYELERİ: Sempozyum kaydı yaptıran, yıllık ödentisini ödemiş MATDER üyeleri imkЃ¢nlar ölçüsünde verilecek Etkinlik Çantası, Öğle yemeği, kokteyl dЃ¢hil tüm aktivitelere ÜCRETSİZ katılma hakkına sahiptir. TAM KATILIM: Sempozyum kaydı yaptırmış, etkinlik çantası, öğle yemeği vb. imkЃ¢nlardan faydalanacak katılımcılar için çok uygun bir ücret belirlenecek ve açıklanacaktır. DİĞER KATILIMCILAR: Dileyen herkes izleyici, konuşmacı, katılımcı olarak ÜCRETSİZ katılabilir. Matematikçiler Derneği |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:41 PM. |