![]() |
[Kampanya] Kardeşini Seç! www.kardesinisec.com Eğer ki doğuda zorluklarla, malzemeden, kitaptan eksiklerle okuyan kardeşlerinize yardımda bulunmak isteyen arkadaşlarım varsa, güvenli, sağlam bir yardım kaynağı öneriyorum sizlere. Bu siteden kendinize bir kardeş seçiyorsunuz ve onunla kontak kuruyorsunuz, tanıyorsunuz kendisini.Sonra kendisine kalem,defter,kitap kısaca yararlı olabileceğini düşündüğünüz ne varsa gönderiyorsunuz. Siteyi incelerseniz zaten sizden neler istendiğini görebileceksiniz. Sitenin hiç bir dernekle veya yardım kampanyasıyla bağlantısı yok, siz de yardım gönderdiğiniz kişi ve okullarla bağlantı kurabileceğiniz için son derece güvenli... ben bu projeyi ilk kez çemberimde gül oya yı izlerken iki bölümdede işlemişlerdi bu konuyu hemen ertesi gün zaten siteye girmiştim ve kardeşimi seçmiştim ama elimden her ne kadar çok şey gelmesede gediği kadar bir şeyler yaptım.Daha fazlasını yapabilmek isterdim ama. İlgilenenlere şimdiden yardım, kitap ve de birazcık dostluk bekleyen kardeşler adına minik bir teşekkür ederiz.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:47 PM. |