![]() |
Haliç Üniversitesi Haliç Üniversitesi Kuruluş yılı: 1998 Üniversite türü: Vakıf Rektör: Prof. Dr. Ahmet Çakır Öğrenim dili: Türkçe ve İngilizce Fakülte: 5 Lisans öğrencisi: 2560 Akademik personel: 305 Bu yıl alınacak öğrenci: 1122 Ücret:: Lisans (İngilizce) 16.800 YTL, Lisans Türkçe 15.600 YTL, İngilizce Hazırlık sınıfı 16.800 YTL, MYO İngilizce programlar 10.200 YTL (KDV dahil). Barınma: Üniversitenin Fındıkzadede 60 kişi kapasiteli öğrenci yurdu bulunuyor. Burs: YÖK tarafından zorunlu tutulan oranda eğitim-öğretim bursları ile üniversite tarafından eğitim-öğretim,başarı, destek, yemek ve yurt bursları veriliyor.Burslar yabancı dil hazırlık sınıfı programında geçirilecek azami 1 yıllık süreyi de kapsamakta olup, öğrenci öğrenimini başarı ile devam ettirdiği sürece verilecektir.Türkiye genelinde ÖSSde İlk 1.000 öğrenci arasında yer alan ve kayıt yaptıran öğrencilere %100, 1.500 arasında yer alan ve kayıt yaptıran öğrencilere %50 oranında eğitim-öğretim katkı payı verilecektir. Internet adresi: http://www.halic.edu.tr |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:25 PM. |