![]() |
Kim bu kapımı çalan yabancı, Kim bu kapımı çalan yabancı, gecenin bilmem kaçı olmuş zaman bilmem hangi zaman, Yüreğimi sıkan bir yumruk gözümden akamayan bir damla yaş kalmış aşk göz pınarlarımda akamadan söylenememiş bir kelime içilememiş bir yudum su boğaza düğümlenmiş bir hatıra öğlesine karelenmiş bir fotoğraf Bense kapının önünde Diyorum; Kim bu kapımı çalan yabancı. Çok zaman önce değil daha dün, sevda şiirleri yazdığım Bir gülüşüne ömrümden caydığım Yüreğime adını kazıdığım bu adam Bu yabancı mı ? Anılar nerede kalmış sevda nerede Aç diyor kapıyı aç Göreyim seni, göreyim gözlerini Göreyim de inanayım soğukluğuna Buz kesilmiş ruhum ellerim Bakamam yabancı sana Soğuktan yanar mı insan Yalnızlıktan boğulur mu Acıdan güler mi insan Susarak haykırır mı Git kapımın önündeki yabancı Git yabancılaştığım adam Sen sıcaktan daha soğuk Ben soğuktan daha sıcak Tanımsız bir ışıksızlık Tarifsiz bir boşluk içindeyim Sıcağın yokluğunda duyumsanan his Işığın yokluğundaki karanlık gibiyim Kim bu kapımın önündeki yabancı Git yabancı Git yüreğimin yaban parçası� illüzyon... Kaynak: HamileBilgi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:43 AM. |