Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hatalı Alanlarımız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hatali-alanlarimiz/)
-   -   takıntılarımız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hatali-alanlarimiz/619028-takintilarimiz.html)

*kelebek* 22-06-2011 12:14 PM

takıntılarımız
 
Bilinçde evrimleşme dönemini yaşıyoruz. Bu evrimi yaşarken,hala üzerimizden atamadığımız takıntılarımızdan birisi, etrafımızdakileri değiştirmeye çalısmak veya etrafımızdakilerin değişmesini beklemektir. Anneniz, babanız, eşiniz, çocuklarınız, arkadaşlarınız, sütcünüz, kasabınız, manavınız, patronunuz, işçiniz, her kim olursa olsun DEĞİSTİRMENİZ mümkün değil.
Neden mi ?
Çünkü bu evrenin yasasına aykırıdır.
Ne yasasımı ?
Evrenin harmoni içinde olduğunu kabullenme yasası….
Yaşam içindeki hersey, ama aklınıza gelebilecek herşey bir harmoni içindedir. Bunu karşı çıkarak değiştirmeniz mümkün değildir. Karşı çıkıp değistirmeye kalkıştığınızda değişen tek şey, kafanızı duvarlara vurmak veya sinirden diken diken olan saçlarınızla ortalıkda dolaşmak olur. Yani olan yine size oluyor.
İyide, şimdi sürekli çürük meyva satmaya çalısan manavı
Nasıl kabulleneceksin ?
Resmin içinden çıkıp, resme dışarıdan bakarak, uyardığınız halde dinlemediğini gördüğünüz manavınızdan alışveris yapmayarak, alış veriş yapacak başka manavların olduğunun farkına vararak, herkesin sizin gibi sıkı sıkıya dürüstlüğe sarılmasi gerekmediğini ve herkesin kendi hayatını yaratarak kendi deneyimlerini yaşadığını bilerek, tüm insanların en az sizin kadar, istediklerini seçme hakkının olduğunu kabullenerek.
Bizlerin görevi başkalarının hayatlarını değiştirmek değil, sadece ve sadece kendimizi öğrenmekdir. Hayatımıza giren herbir kişi,kendimizle ilgili aşıp kurtulmamız veya farkında olup geliştirmemiz gereken duygularımızı bize hatirlatan, ögretmenlerdir. Sizi rahatsız eden veya çok mutlu eden insanlar, aslında
Size hangi duygunuzu ögretiyor?
(Kabullenmeme veya kabul edilmeme?
Sorumlu olma veya sorumlu kılma?
Eleştirilme veya eleştirme?
Daha bilgili veya farkında olma?
İtiraz veya degiştirme karmaşasında boğulmak yerine, kendinize soracağınız soruların yanıtlarını bulmak, bilinç evriminizde kendinizi biraz daha tanımanızı sağlayacaktır.
Ne kadar kücük olursa olsun ilk adımı isteyerek atın. İyileşmeyi ve oğrenmeyi tum içtenliğinizle isterseniz, mucizeler mutlaka gerçekleşecektir alıntıdır
http://www.bugrabuyrukcu.com/wp-cont...9443001091.jpg


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.