![]() |
Cevap: kolyemi kaybettım Alıntı:
|
dün gece bı ruya gordum vede artık butun kalbımle ınanıyorummm kolyem gerı gelecekkkk vede artık bu benı mutlu edıyorr hepinizi sevıyorummmm ıı varsınızzz |
Cevap: kolyemi kaybettım Ben de kolyenin sana geri gelecegine inaniyorum.Bunun olmasini istiyorum ve bunun gerceklesmesinde, bilmeden de olsa, yardimci olacak herkese simdiden tesekkur ediyorum. Sevgiler Yelda |
Cevap: kolyemi kaybettım Yelda bulabildin mi kolyeni merak ettim. |
aaa inanmıyorumm buldugum an hemen gelip paylaştım diee hatırlıodum ama bunu yapmamısımm ..o kadarda emınımki aslında paylaştıgımaa ..yazdıgım yazıları bıle hatırlıorumm..yıne tam gönderme sırasında sorun yaşadım galıbaaa.. evet canım buldumm...vede o gunden berii boynumdan hiç çıkartmadımm..ama artık o kolyeye ıhtıyacım oldugu ıcın takmıorumm ..beni mutlu ettıgı ıcın takıorumm..şansn o kolyede degıll şansın benım içimde oldugunaa inanmaya calısıorumm(zorda olsa ma hala tam başaramadım ) .. |
yeldacım birşey söyledikten sonra çok kolay iptal ediyoruz yaa..inanmaya çalışmak iptal cümlesi olabilir mii belkide inanmışsındırdad bu cümlenlenle ipatl etmişsidir..bilinç altımızın bizi her an duyduğuna inanalım olurmu bazen o yokmuş gibi varsayıp konuşuyoruz.tıpkı annelerin küçük çocukların yanında çocuğun sırlarını anlattığı gibii..y789 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:15 PM. |