Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hatalı Alanlarımız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hatali-alanlarimiz/)
-   -   kolyemi kaybettım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hatali-alanlarimiz/612593-kolyemi-kaybettim.html)

Işıldayan Safir 13-05-2010 02:04 AM

Cevap: kolyemi kaybettım

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746472)
Aslında yelda k o kolyeyi kaybetmen sana bağımlı olduğun şeylerden kurtulman gerektiğini ve o kolyeye verdiğin anlamların anlamsızlığını anlatmaya çalışıyordur..
Şu an düşün kolyeyi kaybettiğin halinle de sen değerli, yeterli, güçlü ve güvendesin. Sen o kolyeyi öyle görmek istediğin için görmüşsün.

ke-sin-lik-leee aynı şeyi düşünüyorum superxy

yelda_k 13-05-2010 02:43 PM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746657)
ke-sin-lik-leee aynı şeyi düşünüyorum superxy

dün gece bı ruya gordum vede artık butun kalbımle ınanıyorummm kolyem gerı gelecekkkk vede artık bu benı mutlu edıyorr hepinizi sevıyorummmm ıı varsınızzz

stregaxx 13-05-2010 09:50 PM

Ben de kolyenin sana geri gelecegine inaniyorum.Bunun olmasini istiyorum ve bunun gerceklesmesinde, bilmeden de olsa, yardimci olacak herkese simdiden tesekkur ediyorum.
Sevgiler Yelda

frezya 16-10-2010 10:59 PM

Yelda bulabildin mi kolyeni merak ettim.

yelda_k 17-10-2010 12:08 AM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773769)
Yelda bulabildin mi kolyeni merak ettim.

aaa inanmıyorumm buldugum an hemen gelip paylaştım diee hatırlıodum ama bunu yapmamısımm ..o kadarda emınımki aslında paylaştıgımaa ..yazdıgım yazıları bıle hatırlıorumm..yıne tam gönderme sırasında sorun yaşadım galıbaaa..

evet canım buldumm...vede o gunden berii boynumdan hiç çıkartmadımm..ama artık o kolyeye ıhtıyacım oldugu ıcın takmıorumm ..beni mutlu ettıgı ıcın takıorumm..şansn o kolyede degıll şansın benım içimde oldugunaa inanmaya calısıorumm(zorda olsa ma hala tam başaramadım ) ..

bluegirlx 17-10-2010 12:11 AM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773787)
aaa inanmıyorumm buldugum an hemen gelip paylaştım diee hatırlıodum ama bunu yapmamısımm ..o kadarda emınımki aslında paylaştıgımaa ..yazdıgım yazıları bıle hatırlıorumm..yıne tam gönderme sırasında sorun yaşadım galıbaaa..

evet canım buldumm...vede o gunden berii boynumdan hiç çıkartmadımm..ama artık o kolyeye ıhtıyacım oldugu ıcın takmıorumm ..beni mutlu ettıgı ıcın takıorumm..şansn o kolyede degıll şansın benım içimde oldugunaa inanmaya calısıorumm(zorda olsa ma hala tam başaramadım ) ..

,

yeldacım birşey söyledikten sonra çok kolay iptal ediyoruz yaa..inanmaya çalışmak iptal cümlesi olabilir mii belkide inanmışsındırdad bu cümlenlenle ipatl etmişsidir..bilinç altımızın bizi her an duyduğuna inanalım olurmu bazen o yokmuş gibi varsayıp konuşuyoruz.tıpkı annelerin küçük çocukların yanında çocuğun sırlarını anlattığı gibii..y789

frezya 17-10-2010 02:36 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773787)

Yeldacım çook sevindim senin adınaablissyHem bak kaybolması,bişeylerin farkına varmanı sağlamış,bazı şeyler zaman ister,merak etme şansın ve mutluluğun içimizde olduğuna da gerçekten inanıcaz.(Bende senin gibi Çalışıyorum çünkügirlhaha)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:15 PM.