![]() |
"y" harfini kullanamayan varmı? selam.. oğlum "y" harfini kullanmıyor.. henüz 4 yaşında die üzerine gitmiorum ama kalıcı bişimi merakda ediorum. sonradan düzelebilirmi? y harfini kullanmayan, kullanamayanlarla fikir alışverişinde bulunmak isterim. geliştirmek için ne yapmalı? her mevzuda pediatristleri zengin etme meraklısı bi anne değilim ama geç kalmakda istemiorum. dusun |
Ynt: "y" harfini kullanamayan varmı? Ben Konuşurken R harfini kullanıyorum ama RRRRRRRRR diyemiyorum |
Cevap: Ynt: "y" harfini kullanamayan varmı? Alıntı:
aa bende şimdi farkettim.bende RRRR diyemedim 4897 neden böle?????? |
Cevap: "y" harfini kullanamayan varmı? Ablacım benim yeğenim de 5 yaşında anaokuluna gidene kadar 'r'lere 'y' diyordu.. "Ben bir arıyım" şarkısını "ben bir ayıyım" diye söylerdi gülerdik.. Ama yuvaya başladığında kendi hatasını kendi fark etti ve yine kendisi çalışarak düzeltti.. Biz de korkmuştuk kalıcı mı diye.. Sanıyorum geçici bir durum sizinkisi de, çünkü y harfini kullanamayan hiçbir büyüğe rastlamadım bunca zaman.. Yine de ben derim ki, herhangi bir anaokulunun psikoloğuna ücretsiz danışma imkânınız illâ ki vardır, bir deneyin.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:54 AM. |