Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hamilelik Sorular (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hamilelik-sorular/)
-   -   Anne Karnında 40 Hafta (16. Hafta) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hamilelik-sorular/105017-anne-karninda-40-hafta-16-hafta.html)

bluemoon24 05-01-2009 03:22 AM

Anne Karnında 40 Hafta (16. Hafta)
 
Anne Karnında 40 Hafta (16. Hafta)

ANNE KARNINDA 40 HAFTA

Dışarıdan bakıdığında kafa halen en baskın bölümdür ancak vücudun büyümesi de hızlı bir şekilde devam etmektedir. Bebeğin diş kökleri ve kemikleri gelişmelerini sürdürmektedirler.

Yüzde gelişimini ve şekillenmesini sürdürmektedir,bu hafta yüze yanaklarda eklenmiştir. Bebeğinizin dış cinsel organlarıda gelişimini sürdürmektedir, ayrıntılar gitgide belirmektedir. Akciğerlerde artık son şeklini almıştır ama daha tam fonksiyon kazanmamıştır. Bebeğin kemikiliği kan yapımını sürdürmektedir. Bu hafta bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm olmuştur,ağırlığı ise yaklaşık 150 gr dır.







Kaynak: Bebek


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.