![]() |
ŞİİR:Şarkılar Seni Söyler ANNEM Şarkılar Seni Söyler[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Yağmur yağıyor[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Nasıl üşüdüğümü bilemezsin[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Söylediğin gibi hep dibinden su verdim ama… Şimdi telefon açsam sana, sesini duymak da yetmiyor ki[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Hep aynı cümleler; “Babamlar nasıl, ilacını aldın mı?” Nedenini bilmediğim bir ağlamak var içimde[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Bir yerlere sığdıramıyorum yüreğimi[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Bazen mutfakta dalıp giderdin yemek yaparken, tahta kaşıkla tencerenin başında öylece ne düşünürdün acaba? Özlemek çok fena anne[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Anlamak seni; daha da fena… Omuzlarım ağrıyarak uyanıyorum sabahları[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Benim kızımın omuzlarımı ovmasına daha çok var[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Gittikçe sana mı benziyorum ben, ya da “Annenin kaderi kıza” dedikleri doğru mu? “Baban eskitir her şeyi kızım” demiştin bir kez, anlamamışım meğer, eskiyormuş anneciğim[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Omzunu ovacak kalmıyormuş meğer aynı evin içinde[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Şimdi duysan bunları ne üzülürsün; mutsuz mu kızım diye, çoktan kendinden vazgeçmiş bir sesle[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Mutsuz değilim de anne, yağmura ve mutfağımdaki kedere çare bulamıyorum[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:14 AM. |