Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hamilelik Sorular (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hamilelik-sorular/)
-   -   Bir Anneden Yavrusuna (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hamilelik-sorular/103459-bir-anneden-yavrusuna.html)

bluemoon24 04-01-2009 03:36 AM

Bir Anneden Yavrusuna

BEBEGIM OLMASAYDIN EGER;

Geceleri kesintisiz uyuyacak ama her kalkışımda seni öpme duygusunu tadamayacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

İstediğim her akşam, sinemaya, bara, dürüm yemeğe, sahilde dolaşmaya gidebilecektim ama "anne bende geleyim"

diye bacaklarıma yapışan minik ellerinin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Yeni boyanmış duvarlarımda kalem izi ve yemek izi olmayacaktı ama ben silerken

"anneciğim ne kadar iyisin"

diyen sesini duymayacaktı kulaklarım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Babanla belki daha az kavga edecektim ama her kavga sonrası

"üzülme ben seni çok seviyorum"

diye beni göğsüne bastırmayacaktın[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Belki başım daha az ağrıyacak, daha az yorgun olacaktım ama kanepeye uzanıp minik ellerinle yaptığın o büyülü dokunuşların etkisiyle dirilemeyecektim[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Kendime ayıracak param daha çok olacaktı ama senin salça kavonuzunda biriktirdiğin bozuk paraları birlikte sayıp sevinç nidaları atamayacaktık[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

altını temizlemek zorunda kalmayacaktım ama temizlerken minik ellerinle hem kendi burnunu hemde benim burnumu kaparken

"anne burnunu kapatayım, iğrenç kokuyor"

diyen uyarını bilemeyecektim[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Bir çocuk sahibi olmanın ne demek olduğunu asla öğrenemeyecektim[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Her gece bana sarılan minik kollarını,

burnumun üst kısmına yerleştirdiğin o fındık burnunu uyumsayamayacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Ocak ayları bu kadar sıcak olmayacaktı[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Hastane odasında, lohusa kurdelası ile çekilmiş fotoğraflarım olmayacaktı[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Otobüse bindiğimde kimse yer vermeyecekti[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Arabama her binişinde

"sana kocaman bir araba alacağım"

diyen olmayacaktı[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Her giyindiğimde hayran gözlerle bakıp,

"tam istediğim gibi yefis olmuşsun"

diyen iltifatınla çoşamayacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Her gece bıkmaksızın baktığın düğün fotoğraflarıma belki yılda bir kez bakacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Annemi bu kadar sevdiğimi anlamayacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

"Seni seviyorum"

demeyi hep erteleyecektim[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Annelik duygusu ile donanamayacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Rujlarımı, farlarımı ve göz kalemlerimi yıllarca kullanacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Doğum izni prosedüründen haberim olmayacaktı[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Aynı cinsin rekabetinin ne demek olduğunu anlamayacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Çocuklarla ve ebeveynlerle ilişki kurabilmenin bu denli kolay olduğunu anlamayacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Elim senin elinde dolaşırken bir sahil kenarında,

dalga seslerinin bize şarkılar mırıldandığını duyamayacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]

Gece senle ilgili korkulu rüyalar görmeyecektim

___YAVRUMA___ [/b]

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:35 AM.