![]() |
Bir Anneden Yavrusuna BEBEGIM OLMASAYDIN EGER; Geceleri kesintisiz uyuyacak ama her kalkışımda seni öpme duygusunu tadamayacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] İstediğim her akşam, sinemaya, bara, dürüm yemeğe, sahilde dolaşmaya gidebilecektim ama "anne bende geleyim" diye bacaklarıma yapışan minik ellerinin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Yeni boyanmış duvarlarımda kalem izi ve yemek izi olmayacaktı ama ben silerken "anneciğim ne kadar iyisin" diyen sesini duymayacaktı kulaklarım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Babanla belki daha az kavga edecektim ama her kavga sonrası "üzülme ben seni çok seviyorum" diye beni göğsüne bastırmayacaktın[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Belki başım daha az ağrıyacak, daha az yorgun olacaktım ama kanepeye uzanıp minik ellerinle yaptığın o büyülü dokunuşların etkisiyle dirilemeyecektim[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Kendime ayıracak param daha çok olacaktı ama senin salça kavonuzunda biriktirdiğin bozuk paraları birlikte sayıp sevinç nidaları atamayacaktık[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] altını temizlemek zorunda kalmayacaktım ama temizlerken minik ellerinle hem kendi burnunu hemde benim burnumu kaparken "anne burnunu kapatayım, iğrenç kokuyor" diyen uyarını bilemeyecektim[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Bir çocuk sahibi olmanın ne demek olduğunu asla öğrenemeyecektim[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Her gece bana sarılan minik kollarını, burnumun üst kısmına yerleştirdiğin o fındık burnunu uyumsayamayacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Ocak ayları bu kadar sıcak olmayacaktı[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Hastane odasında, lohusa kurdelası ile çekilmiş fotoğraflarım olmayacaktı[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Otobüse bindiğimde kimse yer vermeyecekti[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Arabama her binişinde "sana kocaman bir araba alacağım" diyen olmayacaktı[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Her giyindiğimde hayran gözlerle bakıp, "tam istediğim gibi yefis olmuşsun" diyen iltifatınla çoşamayacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Her gece bıkmaksızın baktığın düğün fotoğraflarıma belki yılda bir kez bakacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Annemi bu kadar sevdiğimi anlamayacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] "Seni seviyorum" demeyi hep erteleyecektim[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Annelik duygusu ile donanamayacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Rujlarımı, farlarımı ve göz kalemlerimi yıllarca kullanacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Doğum izni prosedüründen haberim olmayacaktı[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Aynı cinsin rekabetinin ne demek olduğunu anlamayacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Çocuklarla ve ebeveynlerle ilişki kurabilmenin bu denli kolay olduğunu anlamayacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Elim senin elinde dolaşırken bir sahil kenarında, dalga seslerinin bize şarkılar mırıldandığını duyamayacaktım[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] Gece senle ilgili korkulu rüyalar görmeyecektim ___YAVRUMA___ [/b] |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:35 AM. |