![]() |
..::mElEğİn aDı: ''aNnE'' ::.. Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]Bir gün Allah'a sormuş: -Allah'ım beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler,fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki,orada nasıl yaşayacağım? -Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]Meleğin sana hergün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] -Peki[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]İnsanlar bana bişey dediklerinde,dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım? -Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcüklerini söyleyecek,sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] -Peki Allah'ım,ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım? -Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] -Dünya da kötü adamlar olduğunu duydum,beni kim koruyacak? -Meleğin seni kendi hayatı pahasına dahi olsa daima koruyacak[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] -Fakat ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] -Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] O sırada cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır[img]/images/smilies/nokta.gif[/img]Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar: -Allah'ım eğer şimdi gitmek üzereysem lütfen çabuk söyle, meleğimin adı ne? -Meleğinin adının önemi yok yavrum,sen ona ANNE diye çağıracaksın[img]/images/smilies/nokta.gif[/img] okudum..okudum..Anlayamadım..=/[/b] |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:12 AM. |