Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Güzellik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/guzellik/)
-   -   15 dakikada incelsin popolar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/guzellik/33999-15-dakikada-incelsin-popolar.html)

bluemoon24 30-12-2008 07:52 PM

15 dakikada incelsin popolar
 
Yazin rahatça bikini giyebilmek için siki bir vücuda kavusmak istiyorsaniz, ise poponuzdan baslamanizi tavsiye ediyoruz. Iste birkaç önemli zayiflatici hareket...



Tas gibi popolar için hafta 3 kez 15 dakikanizi ayirarak bir ayda istediginiz forma kavusabilirsiniz.



Tek bacakla köprü hareketi Sol ayaginizin tabani yere basacak sekilde sirt üstü yatip, sol bacaginizi dizden kirin. Ellerinizi sag dizinizin arkasinda kenetleyin ve sol bacaginizi gögsünüze dogru çekin. Poponuzu sikarak kalçanizi yerden birkaç santim yukari kaldirin. Bunu yaparken, sag bacaginiz gögsünüze dogru çekili kalsin. 3'e kadar sayarak pozisyonu koruyun ve ardindan kalçanizi tekrar yere birakin. Ayni hareketi 10 kez tekrarladiktan sonra bacak degistirin. Hareketi 12 kez rahatça yapabilir duruma geldiginizde bir set daha yapin.



Çömelme hareketi Bacaklariniz, ayak uçlariniz ileri bakacak sekilde kalça genisliginde açin. Kollarinizi havada duracak sekilde öne dogru getirin. Bunu yaparken, sanki bir sandalyeye oturacakmissiniz gibi yavasça dizlerinizden kirin. Dizleriniz, ayak parmaklarinizla ayni hizada olmali, daha ileriye geçmemeli. 2'ye kadar sayip ayni pozisyonda kalin. Hareketi 12 kez rahatça yapabilir duruma geldiginizde bir set daha yapin.



Bacaklariniz kalça genisliginde açik ayakta durun. Elleriniz kalçalarinizda, sag bacaginizla geriye dogru bir adim atin. Bunu yaparken, sag topugunuz havada olsun.



Agirliginizi sol bacaginiza vererek çömelin. Ama diziniz dik ve ayak parmaklarinizi geçmeyecek vaziyette dursun. 3'e kadar sayip kalkin. Ayni hareketi 8-12 kez tekrarladiktan sonra bacak

degistirin. Hareketi 12 kez rahatça yapabilir duruma eldiginizde bir set daha yapin.



Bacaginiz kirik öne dogru hamle hareketi Bacaklariniz kalça genisliginde açik ayakta durun. Elleriniz kalçalarinizda, sag bacaginizla geriye dogru bir adim atin. Bunu yaparken, sag topugunuz havada olsun. Agirliginizi sol bacaginiza vererek çömelin. Ama diziniz dik ve ayak parmaklarinizi geçmeyecek vaziyette dursun. 3'e kadar sayip kalkin. Ayni hareketi 8-12 kez tekrarladiktan sonra bacak degistirin. Hareketi 12 kez rahatça yapabilir duruma geldiginizde bir set daha yapin.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.