![]() |
Selülit kremi Dr. Ender Saraç, bir televizyon programında selülit için bir krem tarifi vermişti, onu aşağıda yazıyorum 1 tatlı kaşığı susam yağı 7 ile 9 damla arası biberiye yağı 7 ile 9 damla arası kekik yağı 7-8 damla melisa yağı 7-8 damla portakal yağı karıştırılır, vücudun selülitli terlerine sürülür, üzeri streç film ile sarılır spor yapılır (sanırım hareket edip terlemek için), sonra duş alınarak ovarak çıkartılır. denemedim o nedenle sonucu hakkında yazamıyorum, selamlar, sevgiler |
Ynt: Selülit kremi Suna Dumankaya nın Meslek Sırlarım isimli kitabında ise, selülit ile ilgili iki tarif var 1- 5adet limonun suyu 1 şişe bebe yağı 1 kutu aspirin aspirinler ezildikten sonra diğer malzemelerle karıştırılıp iyice çalkalanıp masajla vücuda sürülüyor, derideki portakal görüntüsünün yok olacağı yazıyor denemedim, deneyen bir tanıdığım da yok, o nedenle sonuç hakkında yazamıyorum 2- 50 gr kafurun 300 gr susam yağı 1,5 su bardağı yeşil kil 1 yemek kaşığı bal kafurun susam yağında eritilip içine bal ve yeşil kil eklenir. vücuda sürülür sterç folyoya sarılır, 45 dk sonra duşla temizlenir. denemedim,deneyen tanıdığım da yok o nedenle sonuç hakkında yazamıyorum |
Ynt: Selülit kremi Suna Dumankaya'dan SELÜLİT İÇİN FORMÜL 20 aspirin, 10 limon suyu çıkarın. Limon suyu kadar susam yağı karıştırın ve cilde masaj yapın. |
Cevap: Selülit kremi bir de bu formülü deneyeyim umarım selülit sorunumu çözer |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 PM. |