Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İş Görüşmeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gorusmeleri/)
-   -   İş görüşmesinde başarı Cd (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gorusmeleri/462333-gorusmesinde-basari-cd.html)

hayatimdegisti 10-11-2009 05:27 AM

İş görüşmesinde başarı Cd

İş görüşmesinde başarı!

http://images.askmen.com/better_man/...iew_965823.jpg

Sinir ve endişeden kurtulun ve zihin geliştiren subliminal mp3’ümüzün yardımıyla iş görüşmesinde başarıyı kazanmak için kendinize güvenmeye başlayın.
  • Yakında önemli bir iş görüşmeniz var ve performansınızın altında kalacağınıza ya da kendinizi satamayacağınıza dair endişeli misiniz?
  • Zihninizin birden boşalacağından mı korkuyorsunuz?
  • Cevaplanması zor sorular sorulacağından endişeli misiniz, mesela “bir takımda ne zaman iyi çalıştığınıza dair bir örnek verin” gibi?
  • Görüşmedeyken sesiniz zayıf çıkıyor, ya da titriyor mu?
Genelde mülakatlar sizi baskı altına sokma düşüncesi ile hazırlanır ve hepimiz iş görüşmesinde farklı derecelerde sinirli oluruz, özellikle gerçekten istediğimiz bir işse. Eğer sinirleriniz normal sınırların üstündeyse ve başarınızı engelliyorsa o zaman bir probleminiz var demektir.
Eğer işi yapacak yeteneğiniz olduğunu biliyor, ama onu iş görüşmesinde gösteremiyorsanız, o zaman doğru yerdesiniz. Sizin endişe ve korkularınız sadece zihniniz aeacılığıyla kendilerini gösterirler. Zihniniz sizin kontrolünüzdedir. Ama sorun bu değildir. Subliminal mp3 albümümüz doğruca bilinçaltı zihninize hitap eder, endişenin ana kökenine, size mülakat endişesini yenmek için kendine güven kazandırır ve istediğiniz işi alacağınızdan emin olursunuz!

Bu albüm:
  • Zihninizi, görüşme endişesinden ve mülakatla ilgili negatif düşüncelerden arınmak için yeniden programlar.
  • Bilincinizi sakinleştirir, kendinizi rahatlatmanızı sağlar, ve zihninizin yaklaşan görüşmeden dolayı endişe ve korku barındırmamasını sağlar.
  • Size aşırı olmamanız,veya mülakatı kafanızda çok fazla büyütmemeniz için yardım eder.
  • Size iş için en uygun kişi olduğunuza dair zihinsel kalıbı kazandırır. Bu durum, eğer gerçekten inanırsanız, görüşmede karşınızdakine yansır ve bu sizin görüşmeniz olur.
  • İşi almak için motivasyonunuzu ve başarma tutkunuzu artırır, mülakatta bunun ortaya çıkmasına izin verirsiniz. Tutku ve azim görüşmeyi yapan kişinin en çok dikkat ettiği niteliklerdir!
İşi alan ve alamayan insan (ikisi de aynı becerilere sahip olsalar da) arasındaki ana fark zihin yapılarıdır. Sinirli, utangaç veya çekingen biri sorulara verdiği yanıtlarla daima işi kaybeder. Ama kendine güvenen, sakin, istekli ve şevkli biri işi alır.
Bu albümü doğru zihin yapısına sahip olduğunuza emin olmak için kullanın ve işi alan kişi olun!
Geleneksel CD veya MP3 albümleri arasında seçim yapın
. Subliminal mesajlar insan kulağının duyamayacağı frekanstadır. Bu demek oluyor ki siz herhangi bir ses, konuşma duymayacaksınız, tüm duyacağınız rahatlatıcı bir okyanus sesi, buna rağmen gizlenmiş subliminal mesajlar doğruca bilinçaltınıza gidecek.Ayrıca telkinler sadece bu sitede kullanılan ritmli okuıma metodu ile kaydedilir.

Bu subliminal kayıttaki telkin cümleleri özetdir bilgi amaçlı verilmiştir.
  • İş görüşmelerinden keyif alıyorum.
  • İş görüşmelerinde kendimden eminim.
  • Görüşmeleri sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Bir iş görüşmesinde harikayım.
  • Bu işi alacağım.
  • Bir görüşmede kendimi çok iyi sunuyorum.
  • Kendimi en iyi yönlerimle, ışığımla sunuyorum.
  • Görüşmede karşı karşıya geldiğimizde her zaman iyiyim.
  • Görüşmede sorular sormak için efor sarfediyorum.
  • İnsanlar benim görüşmedeki başarımdan etkileniyor.
  • Bu işi hak ediyorum.
  • Görüşmelerde sakinim.
  • Görüşmelerde dinginim
  • İş için en uygun insan benim.
  • İsteğim(şevkim) görüşmelerde parlıyor.
  • Becerim ve tutkum iş görüşmesinde belli oluyor.
Bu cd isme özel hazırlanır.Siparis için üst menüden siparis formunu kullanabilirsiniz.

50 tl lik isme özel bu cd yi puan kazanarak ücretsiz olarak da alabilmektesiniz.

Detaylar için bu konuyu inceleyiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/puan-ile-isme-ozel-cd/462315-puanla-ozel-telkin-cd-si-yaptirmak-icin.html#post570106

Emel.. 05-12-2010 09:48 PM

Cevap: İş görüşmesinde başarı Cd

ya.. niye ama ki böle.. :(..

Işıldayan Safir 05-12-2010 09:54 PM

Ne, niye böyle?

Emel.. 05-12-2010 10:52 PM

50 tl diyo.. görmediniz mi.. işsiz bir insana bu yapılır mı ama ya.. :(..

Işıldayan Safir 05-12-2010 11:02 PM

Puan kazanarak ücretsiz alabileceğiniz de yazıyor. Dilerseniz forum aktivitelerine katılarak kazanabilirsiniz.

Ayrıca bu telkinlere emek veriliyor. Atakan beyin işi bu. Bir sürü masrafları var. Tek yönlü bakmamak lazım olaylara. Bir atölyeniz olsa, burada masraf yaparak ürettiğiniz malzemeleri insanlara bedava mı verirdiniz? Hiç sanmıyorum. Bir işe girdiğinizde hiç çalışmadan maaş alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Hiç sanmıyorum. ttli3

Telkinlerin pahalı olduğunu düşünüyorsanız almak zorunda değilsiniz sonuçta. Zaten en temel telkinler ücretsiz. Onları dinleyip faydasını görün öncelikle. Şimdiden buna takılmayın. ttli3

Sevgilerimle. actionsmile

KusadasiComputer 05-12-2010 11:06 PM

Bunlara + olarak hepimiz buradayız bir sıkıntınız oldugunda gunlugunuze yazabilir paylaşarak sıkıntılarınızn azalmasına yardımcı olabilecegini sanıyorum. + Etkinliklere kesinlikle katılınız...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:12 PM.