Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Gizemli Konular (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gizemli-konular/)
-   -   falcıların sırrı çözüldü :gelecek ve çekim yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gizemli-konular/6524-falcilarin-sirri-cozuldu-gelecek-ve-cekim-yasasi.html)

cent 02-05-2008 09:36 AM

falcıların sırrı çözüldü :gelecek ve çekim yasası
 
Kahve falı baktırmayanımız var mı? Eminim Türkiye'de yaşan insanların çok büyük bir bölümü hayatında en az bir kez fal baktırmıştır. Hatta biz hatun kişilerin çoğu her türk kahvesinden sonra fal baktırır, olmadı şöyle bir fincanın içine göz atarız. Bu satırların yazarı bol bol fal baktırmış ve bakmış olmasına rağmen bunun nasıl yapıldığını bugüne kadar hiç teorize etmemiştir. Geçenlerde bir arkadaşa bakarken aniden aydınlandım. Önce aksiyomlarımızı söyleyelim, sonra teoriye geçelim. (Konuyu unutmayın, çok bilimsel bişey beklemeyin.)


Fal fincanla ilgili değildir.

Bunu çoğumuz biliriz, ama bilmezden geliriz. Fal denen şey, fincanla kartla çok ilgili değildir. Fal bakanın gözündedir. İç gözündedir, bakan nasıl baktığını bilmez. Kahve sadece bir araçtır. Fal bakan kişi bir çeşit transa geçerek, karşıda oturan kişi hakkında neler hissettiğini anlatır. Bazen kendisiyle de ilgili olabilir. Bir akımdır anlatılanlar. Aktığı sürece söylersiniz. Susarsınız, tekrar akmaya başladığında tekrar söylersiniz. Akmayan fal zorlamadır, kasmadır. Gereği yoktur. Usta falcı yüzünüze bir kere bakarak gelmişinizi geçmişinizi bilir.

Tanımadığımız insanlara daha iyi fal bakarız.
İlk görüşte hissedilenler doğrudur. Sonradan akıl işe karışır ve "o aslında iyi biri"lere başlar. İlk görüşte bir fikir oluştururuz. İçgüdü bilinçten çok daha eskidir ve tecrübelidir. Öte yandan tanımadığımız kişinin başındaki çorapları bilmediğimiz için o içimizde duyduğumuz sesi hiç filtrelemeden söyleriz. Karşıdaki şaşırarak bizi cesaretlendirdiğinde daha da söyleriz. O ses gerçektir. Kendine güvendiğinde bıcır bıcır konuşur.

Bazen fala bakmak istemeyiz.
Ters durumları daha hızlı hissederiz. Fala bakıp olumsuz konuşmaktansa hiç konuşmamak yeğdir.

Fal bakan ve bakılan arasında bir bağlantı kurulur.


Bunu bilirsiniz. Ya da bilmezsiniz. Bunu anlatabileceğimi sanmıyorum. yaşadıysanız gerek yok, yaşamadıysanız zaten tarif edemem.

Fala bakan şimdiyi ne kadar doğru söylerse, gelecek hakkindaki tahminlerine o kadar çok inanırız.

Şimdiyi biz biliriz. Falcı da biliyorsa ne ala. Doğrulamış oluruz. Geleceği bilemediğimiz için doğrulama şansımız yoktur. Öte yandan geleceği şimdi yaratır. Şimdiyi bilen, her yönüyle bilen, gelecek hakkında daha doğru tahminler yürütür. Geçmişi bilen, geleceği söyleyebilir. Öyle az değişiyoruz ki. Hayatımızın temasını değiştirmek için devrim gerekir. (Nerde bizde o yürek?)

Gelelim teoriye

Benim bulduğum teori son derece basit.


Şimdiyi bilmek
Fala bakan kişi (her nasıl yapıyorsa) zihin okumaktadır. Sizinle bir şekilde aynı dalga boyuna girer ve hayatınızı okur. Yüzünüzden okur, gözünüzden okur. O akmakta olan şey neyse fala bakan kişi onu algılıyordur. Belki mistik hiç bir şey yoktur bunda. Belki falcı dediğimiz kişi normal insanlardan yüzde 2 oranında daha fazla yüz ifadesini okumaktadır. Belki bizim gözümüzden kaçan bir mimik ondan kaçmıyordur. İstediğimiz kadar poker suratlı olalım kendimizi ele veren çok fazla işaretimiz vardır.

Falcı zihni bizim bilim kurgu filmlerinde gördüğümüz anlamda kelimesi kelimesine duymaz. O duyguyu algılar. Kendi duygu alıcıları ile bizim vericilerimiz aynı frekanstadır. Yaydığımız titreşimleri alır ve yorumlar. Bunu yaptıktan sonra ikinci adım çok daha kolay.

Geleceği bilmek
Bugünü bilen geleceği bilir. Çekim yasası ne der; bugün ne düşünürsek yarın o olacaktır. Eğer fal bakan kişi karşısında oturanın yaydığı titreşimleri algılarsa başına kısa vadede ne geleceğini tahmin etmekte zorlanmaz. Kötümser arkadaşımızı hep aksilikler buluyorsa, yarın da bulacaktır. Bilemedin öbür gün.

Karşıda oturan kişinin enerjisini insan önce içinde algılar. Bazı insanları görünce içim aydınlanır, bazı insanlarla otobüste gözgöze gelsem moralim düşer, omuzlarım çöker. Bir yansıtma, bir yansıtma gitsin. Çekim yasası sürekli düşündüğümüzü ve anlık duygulanımlarımızın evrene sinyallerle gittiğini söyler. Falcılar bu sinyali görecek radarlara sahip kişilerdir. Kiminin sinyal şiddeti yüksektir, kiminin radarı iyidir.

Fala inanma, falsız da kalma bilgelik içeren bir tavsiyedir. Her hangi bir kehanete inanmak onu güçlendirir. Fala baktırın, duyduğunuzda hoşlanmadığınız şeyler için bir içinizi yoklayın. Sonra da amaan saçmalık ayol diyin ve yürüyün gidin.

Selamlar.



Etiketler: fal, gelecek, kahve falı, türk kahvesi, çekim yasası, şimdi


1 yorum:
İsimsiz dedi ki...
ben bir secret destekliyicilerindenim ben fall bakıyorum ve tahminlerime inanan insanlar da söylediklerimin gerçekleştiğini görebiliyoruz yani anlatacağımm biz insan oğulları cinleri kullanarak sadece geçmişi bilebiliriz geleçeği asla şimdi diyosunki nasıl ozaman geleçeği söyleyebiliyorsunuz biz karşımızdaki insana iyi yada kötü aklımızdan ne geçiyorsa söylüyoruz inandıkları yada şüpe ettiği herşey evren yani cekim yasası gercekleştiriyor
yani biz bişe görmüyoruz okendisi yaratıyooo ne yi düşlerse ve onun üzerine yoğunlaşırsa o gerçekleşir biz önünü açıyoruz oda bize inanıyorsa zaten o kunuya odaklanmış oluyor ve gercekleşiyor örneğin diyorum sen 6 ay önce bir hastalık gecircen ve o kişi bu altı ay boyunca bun aşüpe ediyo aklından geciriyor ve buda gercekleşmesine neden oluyooo


Lier22 02-05-2008 09:37 AM

Ynt: falcıların sırrı çözüldü :gelecek ve çekim yasası
 
bu konu beni aşıyor fala inanmıyorum çünkü... n9598

ruhsal 17-11-2008 12:44 AM

Ynt: falcıların sırrı çözüldü :gelecek ve çekim yasası
 
eğlence olsun diye kahve falı baktığım yada baktırdığım oluyor. ne söylenenleri, ne de benim söylediklerimi ciddiye almıyorum. dediğim gibi eğleniyoruz sadece. fakat geleceği -herhangi bir şekilde- öngören kişiler var diye düşünüyorum.
yalnız benim baktığım fallarda ilginç bir durum söz konusu. hiç tanımadığım yada hayatı hakkında hiçbir fikir sahibi olmadığım kişilerin fallarına baktığımda çok şaşırıyorlar. çünkü söylediklerim -geçmiş yada o günkü durumla ilgili- doğruymuş.saınırım haklarında hiçbir şey bilmediğim için kendimi, sezgilerimi rahat bırakıp hissettiklerimi aktarıyorum. tanıdığım kişilerle ilgili söylediklerim -gelecek- hiç tutmuyor. smiliyface


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:27 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.