![]() |
Güzel bi ilizyon numarası |
Ynt: Güzel bi ilizyon numarası aaaaaaaaaaa :D alısdımyaa bune canım sıkıldıkca acıyom resmı bakıyom gözlerim bozulcak ama ben ilk yapısımda tırsdım barıs mancoyu gördümyaa resmen :D |
Ynt: Güzel bi ilizyon numarası ajda pekkanı görüyorum... |
Ynt: Güzel bi ilizyon numarası A ben bilmiyodum herkesin ayrı kişiyi gördüğünü.Ben daha öncede yapmıştım bunu şimdi de yaptım yine aynı kişiyi gördüm. Che Guevara.Acaba neye göre değişiyo bu görme işi. |
Ynt: Güzel bi ilizyon numarası ben kimi gördüm bilmiyorum. uzun saç, sakallarıyla birleşen bıyıkları olan bir yüz gördüm. tanıyamadım. yalnız gördüğüm fotoğraf gözlerime yapıştı resmen, siliniyor gibi oluyor, gözlerimi kırpıştırınca netleşiyor. uzun süre gitmedi gözümün önünden. hay Allah kimdi acep |
Ynt: Güzel bi ilizyon numarası smil56 sırtını dönmüş uzun saçlı bir kız bana bakıyordu. |
Ynt: Güzel bi ilizyon numarası hmm o kadar dikkatli bakiyorum ve cok sey görüyorum yani sadece KISI görmüyorum (sorun degil dimi) khkh56 yani resimde bir araba var ve bu arabaya bagli diger objektler, arabanin ucunda bir mezar var, mezara bagli elleri üzerine düsmüs biri duruyor onun üstünde artik kopmus iki anten o iki anteni dalgalandiran bir yilan ve bir balik onlarin üstünde bir sürü gözler iki kalbin arasinda, fakat bir kalp cook düsündügünü gösteren bir düsünce kutusuna bagli gördüklerim bunlar (daha dikkat edip bakarsam Allah bilir daha ne görecem bu kadar yetsin) smiliyface |
Ynt: Güzel bi ilizyon numarası Alıntı:
|
Ynt: Güzel bi ilizyon numarası Bende Barış manço ya benzer sakallı birini gördüm çok şaşırtıcı ya dusun |
Ynt: Güzel bi ilizyon numarası Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:10 PM. |