Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geri Dönüşüm Kutusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/geri-donusum-kutusu/)
-   -   Ynt: Festivaller-Sergiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/geri-donusum-kutusu/9414-ynt-festivaller-sergiler.html)

cicek1973 12-05-2008 05:05 PM

Ynt: Festivaller-Sergiler
 
Egzersiz - Vahit Tuna

Vahit Tuna “Egzersiz” isimli kişisel sergisiyle 1 – 25 Mayıs 2008 tarihlerinde izleyicisiyle buluşuyor. Takvim olarak, sergiye evsahipliği yapan Hafriyat Karaköy’ün birinci yıldönümüne denk gelen açılış gecesinde sizleri aramızda görmek isteriz.

Çalışmalarını grafik, fotoğraf, video gibi farklı malzemeler üzerinden gerçekleştiren sanatçı bunlara son dönemde ses düzenlemelerini de ekliyor. 2003 yılında Stuttgart şehrinde açtığı kişisel sergisinden bu yana Tuna ilk defa İstanbul’da bir kişisel sergiye hazırlanıyor. Hafriyat Karaköy’ün sergi mekânını bir bütün olarak kavrayan ve yeniden düzenleyen “Egzersiz” adlı proje farklı ölçek ve şekillerde yaşana gelen toplumsal deformasyonu, son dönemde iyice yükselen milliyetçiliğin etkisiyle yoğunluk kazanan paranoya ve şiddet nöbetlerini müstehzi bir bakışla ele alıyor. Kitlesel ölçekte yaşanan bellek yitimine karşı oyunsu niteliğe sahip hatırlama, direnme ve dönüştürme egzersizlerini harekete geçiriyor.
Masa Güncel Sanat Mekanı isimli proje de “Egzersiz” sergisini oluşturan ana unsurlardan biri olarak Hafriyat Karaköy’de yer alacak.

Hafriyat Karaköy
Necatibey Cad. No:79
Karaköy - İstanbul
Tel: 0212 245 31 68

Tarih : 1 – 25 Mayıs 2008



WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.