Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geri Dönüşüm Kutusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/geri-donusum-kutusu/)
-   -   Ynt: Festivaller-Sergiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/geri-donusum-kutusu/6632-ynt-festivaller-sergiler.html)

cicek1973 30-03-2008 10:33 PM

Ynt: Festivaller-Sergiler
 
Güney Afrika Yemekleri Festivali

MÖVENPİCK HOTEL ISTANBUL’DA GÜNEY AFRİKA YEMEKLERİ FESTİVALİ…
Mövenpick Hotel Istanbul 4-9 Nisan 2008 tarihleri arasında sizi, maceralarla dolu Güney Afrika’ya otantik bir lezzet yolculuğuna çıkartıyor. AzzuR Restaurant’ta düzenlenecek olan Güney Afrika Yemekleri Festivali’nde, dünyaca ünlü şef Pete Goffe-Wood tarafından hazırlanan Batı Cape bölgesine ait yemekleri, Hill & Dale ve Stellenzicht’in özel şarapları eşliğinde a la carte akşam yemeğinde tadabilirsiniz.

Farklı etnik lezzetleri içinde barındıran; Afrika, Avrupa ve Doğu’ya özgü tatların yerel ve taze malzemelerle biraraya geldiği Güney Afrika yemekleri, size unutamayacağınız bir ziyafet şöleni yaşatacak.

Geleneksel levrek turşusu, füme edilmiş geyik filetosu, Cape Malay baharatlarıyla lezzetlendirilmiş karnabahar püresi ile sunulan devekuşu filetosu, karamelize keçi peyniri, bal, incir ve bademli tart deneyebileceğiniz lezzetlerden sadece birkaçı. Ödüllü şarap ustası Guy Webber de, deneyimini lezzet düşkünleriyle paylaşacak. Yemekler, Cape bölgesinin en iyi bağlarında yetişen üzümlerden üretilen Hill & Dale ve Stellenzicht şarapları ile sunulacak.

Kendine özgü bir tarzı olan Güney Afrikalı Şef Peter Goffe-Wood, yerel mutfakları yepyeni bir sunumla birleştiriyor. Güney Afrika Şefleri Derneği Batı Cape Şubesi ve Chaine de Rotisseurs üyesi olan Wood, Stellenbosch’taki Yemek Sanatları Enstitüsü’nde 4 yıl boyunca eğitim verdi. Peter Goffe Wood, restoran ve yemek danışmanlığı hizmeti sunan PGW isimli firmanın da sahibi.

Güney Afrika Yemekleri Festivali sonunda yapılacak olan çekilişte, bir şanslı kişi Qatar Airways’den Güney Afrika’ya 2 kişilik gidiş-dönüş uçak bileti, Güney Afrika Büyükelçiliği’nden ise 2 kişi 7 gece Sun City’de tam pansiyon konaklama ve safari turu kazanacak.

Tarih : 4-9 Nisan 2008
Yer : Mövenpick Hotel
Adres : Büyükdere Caddesi
80640 4. Levent İstanbul
Tel : (212) 319 29 29


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.