Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geri Dönüşüm Kutusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/geri-donusum-kutusu/)
-   -   Youtube Videosu Nasıl Eklenir (http://www.hayatimdegisti.com/forum/geri-donusum-kutusu/610-youtube-videosu-nasil-eklenir.html)

subliminal 11-02-2007 09:59 PM

Youtube Modu Eklenmiştir

[youtube=425,350]gIjax78yb2s[/youtube]

subliminal 11-02-2007 10:00 PM

Youtube Modu Eklenmiştir

tamamdır sonunda yaptım sadece v den sonra gelen kodu yazıyoruz oraya başka hiç bişey yok gulensmiley

gIjax78yb2s hismiley

hayatimdegisti 11-02-2007 10:06 PM

Youtube Modu Eklenmiştir

25889
Evet asloında embed kodu falan diyince yanlis anlasiliyor v den sonra gelen harfleri maus ile isaretleyip youtube butonuna basmak yeterli..

Bu arada Rıdvan'a Şeytan lakabının verilmesini sağlayan gol bu olmuştu.Gerçekten zekice bir gol atmıştı o zamanlar. thumbsanim

gssmile

hayatimdegisti 11-02-2007 10:12 PM

Yurtdışı İnternet Bağlantılarında Arıza ve Youtube

Son haftalarda youtube'da bir yavaşlama var.Bunun nedeni nedir çok fazla ilgi var ondan mi bilemiyorum.
Birde sizin hizinizda önemli.Kablolu kullaniyorsaniz bu yavaşlamadan daha fazla etkilenmiş olabilirsiniz.
Sorun telekom'un yurtdışı çıkışlarından kaynaklanıyor.
Başka bir yerde böyle bir bilgi geçmiş

Telekomdan da resmi bir açıklama sonunda geldi. Kullanıcılar tarafından farkedilebilir bir hasar değil diyor ama ben baya bi fark ettim . Tam da dediğim gibi yurt içinde problem yok yurt dışında yavaşlama var. Hepimize geçmiş olsun şubatın ilk hafta sonuna kadar çözülecek galiba.

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş.
MEDTÜRK DENİZALTI FİBER OPTİK KABLO ARIZASI

Türkiye İtalya arasındaki MEDTÜRK Denizaltı Fiber Optik Kablo Sistemi 28 Ocak 2007 Pazar günü Marmara denizinde hasara uğramıştır. Uluslararası internet bağlantısının bir bölümünü sağlayan hasar nedeniyle kullanıcı tarafından farkedilebilir bir aksaklık meydana gelmemiş, yaşanması muhtemel kayıpların yedek internet kapasitesinden karşılanması için gerekli önlemler alınmıştır.

Arızanın doğası nedeniyle yurt içindeki internet iletişiminde herhangi bir sorun bulunmamaktadır.

Söz konusu kablonun onarımı ve arızanın en kısa süre içerisinde giderilmesi için gerekli girişimler başlatılmıştır.

Not:Sanki şimdi daha iyi gibi acaba düzeldi mi? f678h

murat 11-02-2007 10:58 PM

Youtube Modu Eklenmiştir

[youtube=425,350]UDzD7QvuLFI[/youtube]
Bende bir deneyeyim dedim oldumu acaba sung66 fbsmile gssmile fbsmile gssmile fbsmile skan67 hpm2
Yurt içinde olduğum için o yavaşlama herhalde beni etkilemiyordur.Sadece youtube videolarında yavaşlama oluyor bir tek bende değilse bu sorun benim içinde bir sorun yoktur herhalde

hayatimdegisti 11-02-2007 11:01 PM

Youtube Modu Eklenmiştir

88 Murat ilk denemende başka bir video tercih etseydin diyorum gssmile fbsmile sung66

[youtube=425,350]PTnKX7j_XII[/youtube]

subliminal 12-02-2007 05:04 PM

Youtube Modu Eklenmiştir

ben burdan muratı tebrik etmek istiyorum siteye video eklemeği çok güzel becermiş :) eklediği videoyuda sevdim süper özellikle mondi'nin 'abi bütün golleri ben mi yiycem yaaaa' gibisinden bişey demesi beni koparmaya yetti :) khkh56

fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile

murat 12-02-2007 11:46 PM

Youtube Modu Eklenmiştir

Atakan beyi kızdırmayalım Lütfen... khkh56 Yanlış anlamayın Lütfen Bu videoya çok emek verilmiş emeğe saygı için yapıştırdım buraya. wave blissy hismiley
[youtube=425,350]gRBLkxBBp4M[/youtube]

hayatimdegisti 12-02-2007 11:58 PM

Youtube Modu Eklenmiştir

fbsmile Tebrik ediyoruz ne diyelim..
Ben Galatasaray'a futbol scripti yapacağım o zamanda biz yeneceğiz sizi 6-0 8977 hpm2

subliminal 14-02-2007 10:27 PM

Youtube Modu Eklenmiştir

herşeye script olurda buna olmaz işte atakan abicim partysmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:12 PM.