![]() |
Sitemizde Yayınlanan Reklamlar İle İlgili Anket Sitemizde g oogle reklamları yayınlamktadır.Bu reklamları mümkün olduğu şekilde en basit şekli ile yayınlıyoruz. Aslında sitemizin reklam gelirine ihtiyacı yoktur.Ancak bu reklamlardan elde edilen gelir ile yine google'da sitemizin reklamını verebiliriz. Eğer bu reklamlar üyelerimizi rahatsız ediyorsa bu konuda ki görüşlerinizi bilidririseniz reklam yazılarını kaldırabilirim. |
Ynt: Sitemizde Yayınlanan Reklamlar İle İlgili Anket Bence yayınlansın ama reklama tıkladığımızda farklı bir sayfa açılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum. |
Ynt: Sitemizde Yayınlanan Reklamlar İle İlgili Anket Bu şekilde olması mümkün değil.Ancak sağa tıklayıp yeni sayfada aç dedikten sonra ilgili alanlara t ıklayabilirsiniz. |
Ynt: Sitemizde Yayınlanan Reklamlar İle İlgili Anket Reklamlardan herhangi birşekilde rahatsız olmadığımı belirtmek isterim.. |
Ynt: Sitemizde Yayınlanan Reklamlar İle İlgili Anket bu yandaki mavi yerleri kastediyorsunuz di mi?ben ayda yılda bir de olsa aklıma geldikçe tıklıyorum reklamlara... |
Ynt: Sitemizde Yayınlanan Reklamlar İle İlgili Anket Elbette yayınlasın:zaten atakan bey telkinlerin çoğunu ücretsiz yayınlıyor.Neticede sitenin reklem gelirleri atakan bey adına izi mmnun eder.Kendi adıma en ufak bir rahatsızlığım yok. |
Ynt: Sitemizde Yayınlanan Reklamlar İle İlgili Anket Alıntı:
bakarmisiniz nerelerden neler dusundum ne yapabilirim icimden boyle gecti elimde degilki seviyorum ben insanlari |
Ynt: Sitemizde Yayınlanan Reklamlar İle İlgili Anket ben sitede yayinlanan reklamlara tikliyorum bakiyorum.hem neler var goruyorum hemde sitemizn isine yarayacaksa neden olmasin degilmi? sizlerde baktinzimi arkadaslar? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:01 PM. |