Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geri Dönüşüm Kutusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/geri-donusum-kutusu/)
-   -   Sitemizde Yayınlanan Reklamlar İle İlgili Anket (http://www.hayatimdegisti.com/forum/geri-donusum-kutusu/446-sitemizde-yay305nlanan-reklamlar-304le-304lgili-anket.html)

hayatimdegisti 27-11-2006 01:37 AM

Sitemizde Yayınlanan Reklamlar İle İlgili Anket

Sitemizde g oogle reklamları yayınlamktadır.Bu reklamları mümkün olduğu şekilde en basit  şekli ile yayınlıyoruz.
Aslında sitemizin reklam gelirine ihtiyacı yoktur.Ancak bu reklamlardan elde edilen gelir ile yine google'da sitemizin reklamını verebiliriz.

Eğer bu reklamlar üyelerimizi rahatsız ediyorsa bu konuda ki görüşlerinizi bilidririseniz reklam yazılarını kaldırabilirim.

murat 27-11-2006 08:10 PM

Ynt: Sitemizde Yayınlanan Reklamlar İle İlgili Anket

Bence yayınlansın ama reklama tıkladığımızda farklı bir sayfa açılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

hayatimdegisti 27-11-2006 08:32 PM

Bu şekilde olması mümkün değil.Ancak sağa tıklayıp yeni sayfada aç dedikten sonra ilgili alanlara t ıklayabilirsiniz.

mushmula 09-01-2007 12:25 AM

Reklamlardan herhangi birşekilde rahatsız olmadığımı belirtmek isterim..

forex 09-01-2007 11:28 AM

bu yandaki mavi yerleri kastediyorsunuz di mi?ben ayda yılda bir de olsa aklıma geldikçe tıklıyorum reklamlara...

kadirayvaz 24-04-2007 03:21 PM

Elbette yayınlasın:zaten atakan bey telkinlerin çoğunu ücretsiz yayınlıyor.Neticede sitenin reklem gelirleri atakan bey adına izi mmnun eder.Kendi adıma en ufak bir rahatsızlığım yok.

eylulx 04-08-2007 02:29 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Zaten üç günde bir kişi tıklıyor... y789 Yakında kaldıracağım tamamen..Varlığı ile yokluğu pek belli olmuyor 12389
Yine de iyi niyetiniz için teşekkürler...

bende ankette yayimlanmasin diye isaretledim ama sonra dusundumde sitenin geliri icin iyi olur. Dogru zaten Atakan bey bir cok seyi ucretsiz yayimliyor buda iyi niyetini ortaya koyuyor.O bizi dusunurken biz neden onu dusunmeyelim...!? zaten bu sitede birincil amac para degil bu anlasiliyor.oyle ise ikincil amac olmasinda bence bir sakinca yok.Bence reklam konulsun hem ben bunu dusunmemistim ben her actigimda siteyi bir iki kere tiklarim madem bu Atakan beye para kazandiracak o guclenirse herkese daha cok yardim eder degilmi baksaniza bugun radyo acti yarinda televizyon acar niye olmasin ki boylece daha cok insana ulasir boylece insanlarin kendine gelmelerine yardim etmis olur bence oldukca toplumsal olur
bakarmisiniz nerelerden neler dusundum
ne yapabilirim icimden boyle gecti
elimde degilki seviyorum ben insanlari

eylulx 10-11-2007 03:51 AM

ben sitede yayinlanan reklamlara tikliyorum bakiyorum.hem neler var goruyorum hemde sitemizn isine yarayacaksa neden olmasin degilmi?

sizlerde baktinzimi arkadaslar?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:01 PM.