![]() |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA Cidden yarın benim kızımın da sınavı var öyle kıpır kıpır ki içim yavrum yaaa canım o benim dualarınızı bekliyoruz başarılar tüm sınava hazırlanan gençlere arkadaşlar Allah muvaffakiyetler versin herkesin yavrusuna ... hayırlı cumalar canlarım çok dualar edelim biribirimize ihtiyacı olanlara da bugün ne bilim esmaul husna çekmek istiyorum bol bol ya bir de yapabilir miyim bilmiyorum ama bugün çocuğu parka götürüp sadece içimle vicdanımın ruhumun sahibiyle sohbet etmek istiyorum Evet sesini duyana kadar alemlerin Rabbi melekleri vermiş omuzlarımıza neler yazdırdık kimbiliri istemeden isteyerek o meleklerde kırılmışsa onların gönlünü alabilirsem kalbimi mutmain edebilirim düşünmek istiyorum böcekte çiçekteki aşkı yaradanımızı kaderimizi talihsizliklerimizi üzüntülerimizi ama onlara ödül verilen nimetleri de unutmadan şükrederek ne bileyim yaa hak edilmişlikleri bazan hak edilmemişlikleri ama olsun onların da ecri vardır elbette içinizde kalanları konuşamadıklarınızı anlatırmısınız baktığınız ortamlara sadece gözlerinizle bakarken dalgın dalgın görünmezliklere yazar mısınız ben de öyle yapmak istiyorum bugün Sizleri de düşünüp dua edeceğim bilesiniz ... kalbim bunu arzu çok arzuluyor rahatlatan bir şeyi mistiği var düşünce gücünün sizleri de aldım yanıma sevgilerimle lerzancım başarılar yeğenime dualarda buluşalım tüm sınavlar mühim tüm sınavlarımız hayrolsun ... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 AM. |