![]() |
Gereksiz Polemik Yaratarak Ego Tatmini Sağlamaya Çalışanlar .Ne kadar iyi br şey yaparsanız yapın.Herkesin onayını kazanamazsınız.Bu nedenle yola çıkarken bunun bilincinde olmak gerekir.Ne kadar övgü alırsanız o kadar çok polemik seven kişinin dikkatini çekersiniz. Bende bu forumda bu sitede iyi şeyler başarmaya çalıştım.Sitenin girişinde edilen teşekkürleri güzel yorumları görebilirsiniz.Bunların çok daha fazlası vardır.Ancak yazanlar istemediği için yayınlamıyorum... Doğal olarak polemik severlerin -Ah bir Atakan Sönmez ile polemiğe girsemde ego tatmini sağlasam Diyebileceği bir DURUMDAYİM. Bazen siteme isimsiz yorumlar geliyor.Benim bir hiç olduğmu burada yaptığımın saçmalık olduğunu yazanlar.Komik komik saldirilarda bulunanlar artmaya başladı. Bu sitenin üyesi 10.000 kişi olduğunda emin olun en az 50 kişi bana saldıracaktır. Şunuda belirteyim gönderilen yorumlar güzel sözler benim için önemli olmakla birlikte her zaman temkinli bir yapım vardır.Tüm bunları soğukkanlılıkla karşılıyorum daha iyi şeyler yapmak için uğraşıyorum. Özellikle üye sayımız arttığında doğal olarak bu polemik yapma heveslileri türlü sataşmalar yapacaklar özellikle beni hedef alacaklardır. Bu durumda yapacağım şey... Mümkün olduğunca -Aman kimse kırılmasın demokratik ortam olsun diyip bunlara izin vermek olmayacaktır.Bu davranış biçimi için vaktimin çoğunu polemiklere ayırmak aman o ne demiş bu ne demiş diye asıl yaptığım işleri bırakıp bunlara laf yetiştirmeyi düşünmüyorum.. İçerik olarak dolu olmayan sadece ego tatminine yönelik basit imalar içeren mesaj yazanlara foruma hiç bir katkısı olmayanlara buradaki emeğe saygı göstermeyenlere gereksiz yere polemik yaratanlara yönelik tedbirler uygulayacağımizi buradan duyurmak istiyorum. Başka forumlarda sobetler tartışmalar ağırlıklı olabilir.Ancak bu forumun içerik yoksunu tartışmalar için kaybedecek vakti yoktur. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:56 PM. |