![]() |
Ynt: csk günlük Teşekkürler Shamanic, bir yandan güzel gelişmeler olurken diğer yandan da başka güzel!!!! gelismeler oluyor. dün akşam benim olmadığım bir ortamda yöneticim olacak insanlar yüzüme söyleyemedikleri şeyleri baskalarının karşısında ahkam kesmişler. sabah duyduklarımla şok oldum. Cumartesi günleri çalışılmayan şirkte cumartesi günleri neden gelmediğim olay olmuş. performansımı arttırmam lazımmış. ( mesai saatlerinin artmasıyla performans atttığını ilk kez duyuyorum., performans ( daha doğrusu verimlilik, performans demek de yanlış ) daha kısa sürede daha çok iş yaparsan artar. bütün zaman yönetimi kitapları çalışma saatlerinin uzamasının verimsizlik ya da işte yetkin olmamaya bağlar. ama bunlar iş yürüsün diye işe gelen kişiler beni örnek göstermesin diye beni de çarkın içine katmak istiyorlar. sanki akşam fazla çalışınca ya da hafta sonu gelince bana mesai mi ödüyor. hayır. nalıncı keseri gibi sadece kendilerine yontmayı biliyorlar. sağdan soldan duyduğumla hareket etmiyorum. bana birşey söylemelerini bekliyorum. bakalım vereceğim tepkiye göre sonumuz ne olacak. bu anlamda tazminatlı çıkışıma sebep olur diye umuyorum. bu yüzden güzel!! gelişmeler diye tanımlamayı tercih ettim. bakarsınız çekim yasası bu şekilde işlemiştir benim için. sevgiyle kalın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:22 AM. |