Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geri Dönüşüm Kutusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/geri-donusum-kutusu/)
-   -   EN ÇALIŞKAN ÜYELER (http://www.hayatimdegisti.com/forum/geri-donusum-kutusu/17-en-caliskan-uyeler.html)

hayatimdegisti 05-09-2006 12:21 AM

EN ÇALIŞKAN ÜYELER

Üyelerimiz arasında eylül ayı boyunca en çok katkıda bulunanlara çeşitli sürpriz hediyelerimiz olacaktır.

Eylül ayı için "Hızlı Okuma" mp3 ü en çalışkan üyelerimize hediye edilecektir.

*Forumda aktif olma
*Sitemizin tanıtımına katkıda bulunma,çeşitli mail gruplarında ve forumlarda sitemizden bahsedebilirsiniz)
*İlginç öneriler getirme

gibi kriterlere göre değerlendirlien üyelerimize sadece hizli ouma değil bir kaç sürpriz mp3 daha hediye edeceğim.

Tanıtım ile ilgili yaptığınız faaliyetleri bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
Sitemizden alacağınız ücretsiz mp3 metinlerini link vererek forumlarda ve email gruplarında paylaşabilirsiniz.
Bunu yaparken lütfen seçici olunuz.Üye kalitemiz yüksek olursa paylaşımlar o kadar çok olur.

hayatimdegisti 30-09-2006 07:44 PM

EN ÇALIŞKAN ÜYE AÇIKLANIYOR

Eyül ayı boyunca foruma en çok katkıda bulunan üyemize hızlı okuma scripti hediyemiz olacağını söylemiştik.Bu üyemizi yarın açıklıyacağım.Kendisine hızlı okuma mp3 linkini göndereceğim.
http://images.google.com.tr/images?q...2003_h_web.jpg

hayatimdegisti 01-10-2006 01:02 PM

En Verimli Üye Eylül Ayı Mert Bey

Eylül Ayı içinde özellikle mp3 ler ile ilgili link sorunu olduğunda mp3 lerin neredeyse tamamını yükleyerek link veren bunun yanısıra katılımları ile forumu renklendiren Mert Bey Eylül Ayı için en verimli üye seçilmiştir.
Kendisine bu hafta içerisinde ismine özel Hızlı Okuma Mp3 hediyesini göndereceğim.Hayırlı olmasını diliyorum.

Sn Ahmet Bey Eylül Ayı boyunca gerek katılımları ile oldukça verimli olmuştur.Ancak kendisi Site Yöneticisi olduğu için aylık olarak belirlenen en verimli üye belirlenmesi, süreci dışındadır.Bu nedenle üyeler söz konusu olduğunda Mert Bey en verimli üyemizdir.
http://images.google.com.tr/images?q...1400110201.jpg

Merto 02-10-2006 02:07 PM

Ynt: EN ÇALIŞKAN ÜYELER

Merhabalar herkeze,
Hafta sonu bağlanamadığım için bugün içerisinde gözden geçirdiğim son yazılanlar arasında
bunu görünce gerçekten oldukça şaşırdım ve mutlu oldum. Her nekadar ben bunları paylaşım için yaptım demek gereği duysa da, insan mutlu oluyor, nede olsa ego hep içimizde değilmi. :)
Atakan beye teşekkür ediyorum. Elimden geldiğince katılımcı olmaya devam edeceğim. Bu arada hediye edilen MP3 nin konusunun benim daha önce hakkında çokta gerekli değil diye yazdığım 'Hızlı okuma' konusunda olmasıda çok hoş bir ironi oldu. Eeeee işte sistem insanı böyle adam ediyor.. ;D

Son olarak site yönetiminde olduğundan bu hediye sürecinde olamayan Ahmet beye, bende katkılarından dolayı teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum.
Ahmet bey, ben bu MP3 ü sizin adınıza da kabul ediyorum...

hayatimdegisti 02-10-2006 03:19 PM

Mert Bey tekrar tebik ediyorum.Hızlı okuma scripti sizin için faydalı ve verimli olur umarım.Bilgisayarıma yeni format attığım için ilgili programları yÜkleyip dosyayı yetiştirmeye çalışıyorum.Biter bitmez linkini göndereceğim.
Bu mp3 den kendimede yapmıştım oldukça faydasını gördüm.

Ekim Ayı İçin Seçilecek Olan Üyemize ise Refaha Ulaşma Mp3 'ü göndereceğim.dUYURULUR. :D

hayatimdegisti 01-11-2006 12:15 PM

EKİM AYI EN ÇALIŞKAN ÜYELER

Ekim ayı için en çalışkan üyeler ile ilgili bir kaç gün içinde duyuru yapacağım.
Bu ay çok ön plana çıkan üyelerimiz olmamış.Bu nedenle seçim yapmak biraz zor olacak

cigdem 12-11-2006 07:30 PM

bisiklet.mrblar
bakarsınız forumda en çalışkan üyelerden biri ben olurum.
neden olmasın.çalışmalarıma başlıyorum herkesede kolay gelsin diyorum

cigdem 12-11-2006 07:43 PM

art56art56
merhaba değerli arkadaşlar,
tanıtım konusunda yakın çevremde başladım yaklaşık 25 kişiye siteyi tanıttım daha devamı gelecek
saygılarımla

hayatimdegisti 14-11-2006 10:44 PM

Çiğdem bizim için üye sayısından kalabalıktan çok nitelikli üyeler olması ve forumun ortamının bozulmaması önemli.
Bu anlamda tanıtım grubumuzun ilk üyesi olmandan memnuniyet duydugumu belirtmek isterim.
Tanıtım grubunun ilk üyesi sen oldun.Bunun yanisira ceviri grubunda üç üyemiz oldu.Bu şekilde görev alarak ellerinden geldigince desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

cigdem 15-11-2006 11:20 PM

actionsmile
atakan bey,
bende böyle bir siteyle tanışmamı sağladığınız için size tşk ediyorum.siteyi tanıttığım insanlar çok saygıdeğer ve değerli kişilerdir. umarım bir an önce katılırlar ve onların güzel yorumlarıyla tanışırız.
kolay gelsin diyorum
saygılarımla
iyi akşamlar

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:39 PM.