![]() |
Ynt: Çekim Yasası ile ilgili sorum var!!! ... Nasıl uygulanır? Alıntı:
evren sana tesekkur ederim demedim, zaten bu kısısel gelısım kıtaplarını okudugunuz zaman goruceksınız kı, yazarları hep bır mınnettarlıktan sükür etmenin gereklılıgınden bahsetmıs Ben kendı ınancım geregı Allah'a sükrediyorum, bunu da geleneksel bır cızgıyle uyguluyorum ama burada herkes benımle aynı ınanctan olmayabılır sımdı kalkıp ınsanlara soyle sukredın boyle yapın ben oyle yapıyorum dıyemem, kımseyı kendıcızgımle rahatsız etmek ıstemem zaten tum yontemlerı ınsanlar kendı ınanc veya felsefelerı ıle bırlestırıp uygulamayı kısısellestırmelıdırler bır kıtapta evrene sukret demısse benım ondan anladıgım Allahtır, ben kendı ınancıma gore duzenlerım yanı bırakın Allah'a sukretmeyın en basıtınden uzerınde yattıgımız yataga, kullandıgımız masaya esyalara bıle senı sevıyorum demek ve tesekkur etmenın gereklılıgınden bahseden yazarlar var bazılarınıza komık gelebılır ama bana hıc komık gelmıyor ve uyguluyorum cansız dedıgımız masanın sandalyenın esyanın da bır bılıncı,farkındalıgı var, ve hıcbırsey cansız degıl cansız olsa sahit olamazlardı degıl mı? uyguladıgımız bazı enerjı sıstemlerınde de o enerjıye tesekkur ederiz mesela reıkıde, reıkıye tesekkur eder uygulamanızı bıtırırsınız bu Allahsızlık degıldır, ya da o enerjıyı ılah gormek degıldır, herseyın canlı oldugu fıkrınden hareketle o enerjıyı de farkındalıgı bılıncı olan bır canlı olarak kabul edıp tesekkur etmektır Hayal ablam daha ıyı bılır daha guzel acıklar bu konuda ustat odur, yanı o kadarını da kısı kendı akıl edebılmelı dıyorum ben, ne dersın? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:05 AM. |