Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geri Dönüşüm Kutusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/geri-donusum-kutusu/)
-   -   matematiksel soru ıspatlayın ( özmelek'e iyi bilir ) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/geri-donusum-kutusu/13118-matematiksel-soru-ispatlayin-ozmeleke-iyi-bilir.html)

bigci 31-08-2008 03:32 AM

matematiksel soru ıspatlayın ( özmelek'e iyi bilir )

[b]

öz melek sen bilirsin bunu sevincli
evet calısdırın saksıları her türlü sallamasyon cevapları bekliyorum abimin defterinde buldum bunuda sevincli

SIZE 14=25 OLDUGUNU GOSTERICEM

ISPAT:
14:14=25:25 (bu islemin her kes dogru oldugunu bilir).Sonra
14(1:1)=25(1:1) => buradan 1:1 ler gider ve SONUC
14=25 KALIR
SORU:
Yukaridaki Matematiksel islem DOGRUysa nicin DOGRUdur ,YANLISHsa nicin YANLISHdir?

cevaplarıda guzel bi sürü cevap yazmıs altına sevincli

ozgehan 31-08-2008 04:21 AM

Ynt: matematiksel soru ıspatlayın ( özmelek'e iyi bilir )

yaaa var yaa kabusum oldu su abının soruları terli345
ben bu sekılde hayatımı degıstırmek ıstememıstım sevincli

bigci 31-08-2008 04:29 AM

Alıntı:

ozlemelek Nickli Üyeden Alıntı
yaaa var yaa kabusum oldu su abının soruları terli345
ben bu sekılde hayatımı degıstırmek ıstememıstım sevincli

[b]

ben sana cevapla demiyomki seviyon diyom sevincli haaa ben bu sorulardan anlamıyo fizikciyim diye hava atıyom ama boyle sorular gelince korkuyom diyosannnn o ayrı bi şey bilemem onu kısacası cevabı bilmiyon söyleyimmi sevincli

ozgehan 31-08-2008 04:34 AM

yaaa bak bıraz once yerde surunen kızı bulucam dıye kalpten gıdıyordum zaten n9598
bana kastın oldugunu dusunmeye baslıycam artık..ama sen soylede rahatla bari...bu arada ben fızık okudum ama fızıkle ılgılenmıyorum dıye kvırıyım barı uy897

bigci 31-08-2008 04:41 AM

kısacası yapamıyon sevincli sevincli tamam dur sana ögreticem ben geç hizaya ögretmeninim senin cevabı veriyom sana ama dur yarın yazıyım cevabı belki sabah okuyan akıllı birisi bu soruyu çözer yanlıs anlama sana bi şey demiyom sevincli sen cözecem diye tutdurdun sana gaz felanda vermiyom ama kabulet matematikde iyi degilsin

ozgehan 31-08-2008 04:47 AM

acıyosun abının defterını yazıyosun soruları cevaplar altında sonra burda bana artıslık yapıyosun sevincli
yemın ederım son ıkı soruya bakmadım bıle yanı...neysee bakalım bekleyelımde yarın cozsun bı akıllı..sende defterden kontrol et dogrumuymus sevincli

bigci 31-08-2008 04:49 AM

[b] matematige merakım olsaydı tüm hocalarım yalvarmalarını red etmezdim mühendis olmam gerekdigini söylediler ama ben ögrenim hayatıma nokta koydum yeteri kadar okuyunca sevincli

abimin sayıları her zaman komigime gitti felsefeye hiç girmiyorum o defterde duruyo istersen felsefedende soruyum bana enteresan geliyo paylasıyorum sadece sevincli

ozgehan 31-08-2008 04:55 AM

yok yaa sakın bak sakın dıyorum sakın gırmeyelım felsefe konusuna...bende yuksek lısans ıcın basvurmustum yarın bellı olacak sonuclar yarın derken sabah ıste sevincli yanı uyanınca sevincli
bak dua et bana olur mu.hayırlısıysa olsun hayırlı deılse olmasın zaten ama genede olmassa usulurum bıraz agl34

bigci 31-08-2008 05:03 AM

[b] tüm duvalarım ve kalbim senle inan hocalarım universiteyi bitirince ev telefonunu kitlemişdi serkan uzat su okulu diye
ben gazi uni. cubuk yerleşkesinde okudum ne bicim yerleskeyse 2 günde bi genel kampüsdeydim sevincli oraya asılıyodu sınav listelerimiz felan hep bana demişdki sende olaylara felsefektif yaklasan bi göz var demişdi sevincli tamam girmiyorum felsefeye einstien degilim ben sevincli

ozgehan 31-08-2008 05:09 AM

saolasın serkan sevincli
bu arada ucundanda olsa felsefeye gıremeden duramadın yaa artık helal olsun sana ne dıyıım girlhaha
ben yatıyorum yarın guzel haberler verırım ınsallah 12389
bu arada sen hıc uyumuyosun galıba sabahta burdasın gecede sevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:53 PM.