![]() |
Bir pisikolojik TEst :)= [b] Öykünün kahramanı bir genç kız. Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karşılaşıyor. Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor. Aradan bir kaç gün geçiyor. Genç kız kardeşini öldürüyor. Polis neden öldürdüğünü sorduğunda, genç kız cevap veriyor. Kızın kız kardeşini öldürme sebebi nedir? Aşağıdaki cevaba bakmadan cevap verin Cevap: Genç kız, adamın cenazeye geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyor. Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin. Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çoğu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabi vermişler. Doğru cevabı bulamadıysanız, çok iyiii : )) |
Ynt: Bir pisikolojik TEst :)= ooo67 Gerildim bir an...Hayır yani ne bileyim, bu kadar ciddi bir test yaptığımı bilseydim hazır ol vaziyetinde filan cevaplardım allah allah gece gece smiliyface y789 Neyse potansiyel seri katil olabileceğini düşünen obsefif kompulsif biri değilim ve bu akşam da huzurla uyuyabilirim.Yani ucuz atlattım. smiliyface Darısı diğer üyelere.. Bu arada; bu test bu tarz saplantılı düşünceleri olanlara aslında öyle olmadıklarını kanıtlayıp bir nebze onları rahatlatmak adına yararlı olsa gerek.. Sevgiler |
Ynt: Bir pisikolojik TEst :)= Arama yapmadan konu eklemeyelim.Boşuna görüntü kalabalığı oluyor.Bu da verilmişti. |
Ynt: Bir pisikolojik TEst :)= Cevap: Genç kız, adamın cenazeye geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyor. Hiç düşünmeden bu cevabı verdim Katil ruhlu acımasız bir insanım maalesef,bunlardan biraz olsun kurtulmak için burdaım zaten sigrt56 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 AM. |