![]() |
HAFTADA 1 GÜN MSN DE TOPLANTIYA NE DERSİNİZ? Bu konu için hepinizden özür dilerim.Benim düşüncem farklıydı Ama galiba yanlış anlaşıldım sizden ricam konunun silinmesi |
Ynt: HAFTADA 1 GÜN MSN DE TOPLANTIYA NE DERSİNİZ? [b] hmm guzelbi dusunce ben bunu cok önce dusundum 44 geceleri online olan uyelerın bazılarına mesaj attım ozelden yazısırken msn de geyik yapalım felan diye hepsi msn kulanmıyorum dedi 44 msn sini veren 1 2 uyede ertesi gün beni sildi 44 istenmedigimden dolayı oda her halde |
Ynt: HAFTADA 1 GÜN MSN DE TOPLANTIYA NE DERSİNİZ? ben kendime adıma toplantıları bekliyoom zaten 5 üyeyle görüşüyomuşsun daha ne ama sabırsızsın ttli3 herşeyi birden istiyoon bi de biz çook kalabalığız nasıl olacak ki msn toplantısı |
Ynt: HAFTADA 1 GÜN MSN DE TOPLANTIYA NE DERSİNİZ? [b] 5 uye kim abla yaa bi sen bi ceren bi ecem başka kimse yokki gulensmiley |
Ynt: HAFTADA 1 GÜN MSN DE TOPLANTIYA NE DERSİNİZ? Konuyu silebilirmisiniz.Çünkü yanlış anlaşıldım. |
Ynt: HAFTADA 1 GÜN MSN DE TOPLANTIYA NE DERSİNİZ? eeee ben de kimsenin yok msn i ? napcez nası olcek? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:19 PM. |