Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geri Dönüşüm Kutusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/geri-donusum-kutusu/)
-   -   su versiyonları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/geri-donusum-kutusu/1226-su-versiyonlari.html)

Bugle 26-04-2007 10:04 PM

su versiyonları

Sevgili Atakan Bey scriptlerin su versiyonları neden kalktı acaba?

mudokon 29-04-2007 03:03 PM

Ynt: su versiyonları

sitenin bi yerinde faydalı olmadığını yada az faydalı olduğuna dair bir yazı görmüştüm.heralde bundan dolayı kalktı.
bunu biraz daha açarmısınız?sizce de su versiyonlarının etkisi düşük yada 0 mı?az ise neden?
ben yaklaşık 2 aydır su versiyonlarını dinliyorum.sizce suyu bırakıp ney yada new age gibi versiyonlara mı yönelmeliyim.
eleştirenler tam olarak ne demiş?cevabınız için şimdiden teşekkürler.

mehmet654 06-05-2007 10:36 AM

TELKİNLERİN ETKİ ETMESİNDE MÜZİĞİN BİR ROLÜ VARMI ÇÜNKİ TELKİNLER ÇALAN MÜZİKTE DEĞİL BİZİM TAM DUYAMASAKTA BEYNİMİZİN DUYDUĞU TELKİN İÇERİKLERİ ÖNEMLİ DEĞİL Mİ ASIL. SU VERSİYONLARININ ETKİSİ YOK VEYA ÇOK AZ İSE TAMAMEN LİSTEMİZDEN KALDIRAKIM MI ATAKAN BEY? ÇALIŞMALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. alk78

tekrar 08-05-2007 11:59 PM

bana kalırsa su sesi versiyonları mp3 bölümüne tekrar eklenmeli..

murat 09-05-2007 12:28 AM

Su versiyonunda telkinler su sesine gömülüyor gibi bir görüş vardı.Ben katılıyorum bu görüşe.Rahatsız etmiyor gibi olsada dikkat ederseniz çok boğucu bir ses aslında

umitcakar 16-06-2007 09:13 PM

nerden indirilecegini bulamadım biri bana yardım etsin

hayatimdegisti 16-06-2007 09:42 PM

Mp3 leri indirme linkleri forumun en üstünüde ki kategoride..
Ayrica benim imzamda linkleri bulabilirsiniz...

elifcelik 09-07-2007 01:17 PM

ben bişi anlamadım

valla ben bu siteden bişi anlamadım
telkinlere tıklıyorum hakkında yazılan yorumlardan ötesine geçemiyorum. yani anlıcanız telkin filan dinleyemedim. biryerde hata yapıyorum ama nerde yardımcı olursanız sevinirim. ağl rt67

etf 09-07-2007 01:43 PM

Alıntı:

elifcelik Nickli Üyeden Alıntı
valla ben bu siteden bişi anlamadım
telkinlere tıklıyorum hakkında yazılan yorumlardan ötesine geçemiyorum. yani anlıcanız telkin filan dinleyemedim. biryerde hata yapıyorum ama nerde yardımcı olursanız sevinirim. ağl rt67

Atakan Bey'in ( hayatimdegisti) imzasındaki www.ritmotrance.com/2007 linkine tıklayın klasör grubuna göre telkinler içlerinde...

Sevgi ve sygı ile...

eylulx 30-07-2007 02:06 PM

NEDEN mp3 leri DAHA KOLAY ULASILABILRI BIR YERE KOYMADINIZ ANLAYAMADIM BUNU.HERKES BULAMIYO VE BENCE HAKLILARDA TUM SITEDE BUNDAN BAHSEDIYORSUNUZ AMA ASIL OLAYA GELINCE BULMAK ZORLASIYO.BENCE ANA SAYFAYA EKLERSENIZ HERKES SEVINECEK

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:50 AM.