Ynt: Mutluluğu ve Güveni İçte Hissetmek Alıntı: Deria Nickli Üyeden Alıntı
benim de bi ara öyle bi özeliğim vardı. herzaman güler eğlenir gibi gözükürdüm ama içimde ki kopan fırtınaları bir bn bir de Allah bilir. smil56 88a hele ki büyük bi sorunum varsa genelde çok çok daha mutlu gözükürdüm ve iinsanlar hayırdır bugun çok mutlusun? diye sorardı bana. ::)
son zamanlarda ise mutsuz olduğumda suratım asılıyor bu özelliğimi yitirdim diyebilirim. bazen mutsuz olduğumda mutlu gözükmeyi başaramıyorum. ama bazende öyle bi zamanım oluyor ki hiç bi mutluluk sebebi olmamasına rağmen bi hoplayasım zıplayasım geliyor bi enerji bi mutluluk hissediyorum zaman zaman. f678h f678h f678h
telkinlere başlayalı 3-4 gün oldu yakın zamanda içimden gelen gerçek mutluluğu ve güveni hissetmek istiyorum.
haydi bakalım... smileydance smileydance |
merhabaşu anda hayatında ne degişiklikler var umdunu buldunmu telkinler seni nasıl etkiledi ne kadar sürede neler oldu bilgi verebilirmisin ayrıca uzun süredir dinleyen arkadaşlar bir tek yerde toplarak yaşamımızdaki degişiklikleri yazsak daha iyi olmazmı siteyi dolaşa dolaşa beynim döndü desem yeridir eminim yeni üye arkadaşlarda dolaşmaktan kör dügüm olmama çabasındadırlar telkin konusunda bilgiler verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler sevgi yüreginizde ışıldasın sapkal89 sapkal89 sapkal89 |