![]() |
Ynt: çekim yasası paylaşımı Alıntı:
geçmişi temizlemek tabiki önemli geçmişteki olumsuzluklar bilinçteki getirileri devamlı bir gölge gibi sizi takip edecektir onun içindirki öncesindeki olumsuzlukları temizlemek şart yada öyle bir şartlanmayla bilincinizi ikna etmeniz şart herşey çok güzel iyi vs her insanın kendi hayatında seçebilecegi olumlu sözler o insanda etkilidir ben kendi okudugum gelişim kiteplerı beyin gücü bilinç altı bilinçüstü vs ögrendiklerimle uygulamam aksamadaydı siteyle tanışınca hazır olan telkinler hayal ablanın seslendirmeleri herşey hazırdı sadece dinledim dinledin bu sırada kendi uygulamalarımıda bi bakmışım yapıyorum hemde arasıra degil her zaman sonuç herşey daha iyi şu an yaşadıklarımı siteyle tanışmadan önce yaşasam ki hayatımda böyle zor dedigim anlar olmuştur ama hiç bu kadar kendimi iyi hissettigimi ve olumlu baktımı kendimi yıpratmadan hayattaki hedeflerime yogunlaştımı pek az oldunu söyleyebilirim benim burda anlatmak istedigim telkinlere devam ederken hayal ablanın seslendirmeleri ve 3 bir arada isteklere yönelmenin neler getirecegi ben telkinleri dinliyorum hayal ablanın seslendirmesini dinliyorum ve 3 bir aradayı uygulamaktayım hayatımdaki degişiklikler şöyle benetmeyle aktarayım daha önce birçok çeşit katarak görünüş ve lezzette harika bir çorba yapabilecek olan ben hiç yapmamıştım ama şimdi bilgim ögrendiklerim ve geldigim sonuçla şimdi bir çorba yapıyorum ki içinde bize has lezzet güzel görünüm getirisi olan bir çorba diyim ve hergün farklı bir tat farklı bir güzellikteki çorba bu uygulamamı kıssa zamandır yapmaktayım ve sonuç harika bu gün düşündügümü en kıssa zamanda en güzel hatta daha harika bir şekilde sonucunu almaktayım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:16 AM. |