Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! Alıntı: yaprakk Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar, yazılarınız için çok tşk ederm 25889
Ben de hayatım'dan örnekler vereyim:Hep sarışın ,yeşil gözlü bir sevgilim olsun isterdim.Hayal kurardım ve oldu da.Ama,çekim yasasını biraz eksik harekete geçirmişim herhalde.Umduğumu bulamadım,karakterlerimiz uygun değildi.( Demek ki detaylara önem vermek gerekiyormuş.)
İşim olsun istedim.(halkla ilişkiler gibi...) Görüşmeye gittim.bir inşaat şirketine.Ve deneyimsiz,torpilsiz aldığı tek kişi bendim. blissy ama iş koşulları,çalışma saatleri vs...gibi olumsuzluklar yüzünden ayrılmak zorunda kaldım.
Bir pazar günü canım neskafe istemiştim.Ama evde yoktu.Gözlerimi kapadım,nescafe içtiğimi hayal ettim tadına vara vara...sonra aradan zaman geçti.mutfağa gittim yemek yemek için.Annem'de o sıra mutfak dolabını açtı.Kızım dedi bak aldığımız nescafelerden bir tane kalmış.yapayım istersen sana... o an resmen şok oldum...Harika bir deneyimdi cilgin897
Şİmdi ise en çok istediğim şey,çok mutlu olduğum ,iyi para kazandığım bir işim olsun ve harika bir sevgilim,eşim olsun...(sarışın ,yeşil gözlü;))
Fakat anlayamadığım nokta şu,ilişkilerim neden kısa süreli oluyor. |
yaprakkcım tek mesele olanlar üzerinde devamlılık getirmemen oldu bitti ve elinden gitti
anlatabildimmi cancazım
yaşamında istediklerin için detaylı ol istedigin olunca o konuyla güzel düşünceleri arttır şükret
sevgiyle kal cancazım cilgin897 |